Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbiusok, mit tegyek?
Az utolsó hozzászólásodhoz mondom: Én beleszerettem egy barátnőmbe, és egy pár hete elmondtam neki...nagyon jóban voltunk, de amint elárultam neki, elfordult tőlem. Azóta nem beszélünk, átnéz rajtam, pedig azt mondta, nem fog megromlani a barátságunk. Tényleg jóban voltunk előtte, meg nagyon bizalmas viszonyban...erre tessék.
Ja, és a barátnőm leszbikus, szal nem ez a probléma...
Csak arra akarok kilyukadni, hogy nagyon megütheted a bokádat, ha megpróbálsz kezdeményezni, és még a barátságotoknak is annyi lehet :/
17/L
Utolsó válaszadó: Úgy sem jó élni, ezt tény....de nem árt az óvatosság azért. Ki tudja, hogyan reagálna a lány egy ilyen bejelentésre...én sem erre számítottam.
Igazad lehet...csak annyira nehéz elhinni :/ meg én bízom benne, hogy ez csak átmeneti nála, és csak rájött a "tavaszi zsongás".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!