Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbiusok, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbiusok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy kedvelek egy lányt, de igazából én sem tudom, neki barátja van, hogy szereti-e? Ki tudja? Mindig mást mond... Az én részemről pedig... nem tudom mi ez... lehet, hogy ő sem. Olyan, mintha csak játszanánk egymással, de én ezt már nagyon nem bírom, mert fáj. Kérlek, segítsetek abban, hogy mi tegyek:)
2012. márc. 6. 07:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem elég tippet adtam már neked.... Bátorság! :D
2012. márc. 8. 21:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem semmi helyzet. Van fejlemény? :)
2012. márc. 15. 02:16
 23/28 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyan ott tartunk sajnos... Én tényleg nem tudom, hogy mit akar, de szerintem ő sem...
2012. márc. 15. 15:33
 24/28 A kérdező kommentje:
Kicsit félek attól, hogyha kezdeményezek és rosszul sül el a dolog... vagyis félreértelmeztem, meg egyáltalán... na akkor mit lehet csinálni? Én ezért nem akarom, hogy megromoljon a barátságunk.
2012. márc. 15. 15:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólásodhoz mondom: Én beleszerettem egy barátnőmbe, és egy pár hete elmondtam neki...nagyon jóban voltunk, de amint elárultam neki, elfordult tőlem. Azóta nem beszélünk, átnéz rajtam, pedig azt mondta, nem fog megromlani a barátságunk. Tényleg jóban voltunk előtte, meg nagyon bizalmas viszonyban...erre tessék.

Ja, és a barátnőm leszbikus, szal nem ez a probléma...

Csak arra akarok kilyukadni, hogy nagyon megütheted a bokádat, ha megpróbálsz kezdeményezni, és még a barátságotoknak is annyi lehet :/

17/L

2012. márc. 25. 13:32
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Viszont úgy se jó élni, hogy magába folytja. Egyébként meg én azt mondom, hogy aki ezért feladja a barátját, az annyit is ért és sosem voltatok igazi barátságban.
2012. márc. 25. 14:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó: Úgy sem jó élni, ezt tény....de nem árt az óvatosság azért. Ki tudja, hogyan reagálna a lány egy ilyen bejelentésre...én sem erre számítottam.

Igazad lehet...csak annyira nehéz elhinni :/ meg én bízom benne, hogy ez csak átmeneti nála, és csak rájött a "tavaszi zsongás".

2012. márc. 25. 17:14
 28/28 A kérdező kommentje:
Remélem nekünk sikerül tisztázni valahogyan, lehetőleg kockázatmentesen:D
2012. márc. 25. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!