Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy korábbi, , jele” a leszbikusságnak?
Szoval meg kb 2-os vagy 3-os lehettem mikor atjott az egyik osztalytarsam aki lany volt. Es azt jatszottuk h amikor en voltam lany o volt fiu amikor o volt lany en voltam fiu. Es puszilgatta az arcom. Eleg hulyek voltunk ez teny.
De en belementem es ha jol emlekszem fel is izgultam de nem a csajtol hanem a szitutol h a helyebe fiut kepzeltem.
Ez lehet jele annak hogy leszbikus valaki?
Am azért kérdezem mert nem vagyok biztos abban hogy kihez vonzodom. Bar lanyba sose voltam szerelmes neha kepzeletben felizgatnak.
De alapbol a fiuk vonzanak testileg es foleg lelkileg. Ha most egy csaj beprobalkozna nalam (nyilvan nem jatszana fiut)
Tuti elutasitanam.
Mindig a fiuknak akartam teszeni es mindig a fiukat neztem meg.
Ti mit gondoltok ez a kis gyerekkori eset elojel lehetett? Es akkor lehet biszex vagyok?
Koszi a valaszokat
Lehet ez csak egy kenyszergondolat (hocd)
De lehet hogy bizonytalan vagyok. Szerintetek?
Szerintem ez egyáltalán nem az, te heteró vagy. Én is csináltam hülyeséget kicsiként a barátnőmmel, a szüleink le is ültettek, hogy na mizu. Aztán ahogy nőttem elgondoltam, milyen lenne egy lánnyal az ágyban, és mivel egyáltalán nem tetszett, taszított, tudtam, hogy nem vagyok. Te is ilyen módon állsz hozzá, akkor mégis minek írják a többiek, hogy az vagy? Ne már!
Minden lányban van ilyen érzés egy bizonyos szintig, főleg kicsinek. Teljesen normális, és ettől még nem vagy biszex.
Koszi:)
Csak nagyon rettegek hogy atverem a baratomat. Ha nem is igaz igy erzem
Tuti hetero vagy. Ha nem úgy lenne tudnál róla, mivel tetszene akkor lány is.
Egyébként annyira ismerős a szitu, mi is játszadoztunk anno a barátnőmmel, csak mindig én voltam a fiú. Annyi különbséggel hogy én tényleg vonzódok lányokhoz. :)
De mire jo ilyen horcsben elni?
Kell egy lany? Amig nem, addig ne agyalj ezen..amugy meg leszbikus nem vagy de ha ennyit porogsz a teman, tuti van oka.
Nyugodj le a francba es elj azt kesz.
A gorcseiddel meg fordulj szakemberhez.
Bocs a szigoru kommentert de rohadtul idegesito ez a sok panikolo fiatal “soha nem akarnek lanyt, nem is vonzanak..leszbikus vagyok?” Wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!