Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez egy korábbi, , jele” a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy korábbi, , jele” a leszbikusságnak?

Figyelt kérdés

Szoval meg kb 2-os vagy 3-os lehettem mikor atjott az egyik osztalytarsam aki lany volt. Es azt jatszottuk h amikor en voltam lany o volt fiu amikor o volt lany en voltam fiu. Es puszilgatta az arcom. Eleg hulyek voltunk ez teny.

De en belementem es ha jol emlekszem fel is izgultam de nem a csajtol hanem a szitutol h a helyebe fiut kepzeltem.

Ez lehet jele annak hogy leszbikus valaki?

Am azért kérdezem mert nem vagyok biztos abban hogy kihez vonzodom. Bar lanyba sose voltam szerelmes neha kepzeletben felizgatnak.

De alapbol a fiuk vonzanak testileg es foleg lelkileg. Ha most egy csaj beprobalkozna nalam (nyilvan nem jatszana fiut)

Tuti elutasitanam.

Mindig a fiuknak akartam teszeni es mindig a fiukat neztem meg.

Ti mit gondoltok ez a kis gyerekkori eset elojel lehetett? Es akkor lehet biszex vagyok?

Koszi a valaszokat

2018. aug. 4. 21:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
2018. aug. 4. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
Ja biszex vagy
2018. aug. 4. 21:14
 3/19 A kérdező kommentje:
Tobbiek?
2018. aug. 4. 21:15
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is van benned egy kis biszex hajlam. De ezzel ne foglalkozz. Fogadd el magad.
2018. aug. 4. 21:26
 5/19 A kérdező kommentje:
De ahjjj en nem tudom. Nem akarok az lenni. Tudom hogy nem valasztas kerdese nem itelem el a melegeket amugy de en nem akarok az lenni. Sose tetszett lany. Csak fiu. Tuti biszex vagyokV
2018. aug. 4. 21:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én biszex vagyok, és előbb érdekeltek a nők, mint a férfiak. Szerelmes voltam pl. lány osztálytársamba. De te annyira nem kötődsz a nőkhöz,meg ha nincs olyan nő aki felkeltené az érdeklődésed akkor hogy lennél már leszbikus. Egy biszexnek a nők is legalább annyira vonzóak szépek mint a férfiak.
2018. aug. 4. 21:27
 7/19 A kérdező kommentje:

Meg ugy erzem hogy nem lennek kepes kapcsolatot teremteni novel. Johetnek meg a tippek :(

Koszi mindenkinek am

2018. aug. 4. 21:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem semmi, vagy nagyon enyhe vonzalom, de mondom egy biszex nem így érzi magát. Nem tudom hány éves vagy de ilyen kamaszkorodban már éreznéd, hogy vonzódsz filmekben nőkhöz, vagy a környezetedben élő nőkhöz.
2018. aug. 4. 21:34
 9/19 A kérdező kommentje:

Hat fiatal vagyok.

Csak mostanaban bebeszelem magamnak.

Pontosabban egy eve.

De akkor ezek szerint ez az eset nem olyan meghatarozo a szexualitasomban.

2018. aug. 4. 21:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy? Élvezd az életet!
2018. aug. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!