Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már leszbikusságnak számít?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemes, ha a barátnőm simogatja a puncimat. Semmi másra nem vágyok, csak valahogy izgat az érzés, hogy széttárulkozom és kicsit kényeztet. Fura érzés, hogy lát meg odanyúl v nem is tudom :D Múltkor fölajánlotta, h bele is nyal, de azt már nem mertem :D 18L2015. jún. 30. 15:15
1/7 anonim válasza:
Ez csak kíváncsiság.. DE próbáld ki a nyalást is, nagyon jó lesz ;) ha jól csinálja
2/7 anonim válasza:
Azt hogy nemileg vonzódsz-e hozzá, csak te tudhatod igazán.
De nekem nem úgy tűnik mintha viszolyognál tőle, sőt.
3/7 A kérdező kommentje:
nem viszolygok, kívánom, csak nem merem :D
2015. jún. 30. 15:36
4/7 anonim válasza:
OK, kívánod a barátnődet. Ez még lehet kíváncsiság is. Kérdés, hogy a pasikra is vágysz, vagy csak barátnődre, és csak lányt szeretnél a lábad közé? Ha utóbbi akkor leszbikus vagy, ha előbbi akkor bi.
De ha múltkor felajánlotta akkor miért nem mentél bele? Kipróbálod és megtudod, hogy teszik, vagy nem tetszik.
Ilyen egyszerű.
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen próbáljátok ki egymással.
Vágytok az együttlétre, ez süt rólatok...
6/7 anonim válasza:
Szerintem is probaljatook ki, az is segit megjobbann neked. Ha kiprobaljatok talaan jobban felnyilik a szemed, h huhh hat ez tenyleg jo ees erzel iranta joval tobbet es vonzodsz hozza, v sem. (Leszbi 14L)
7/7 anonim válasza:
14 évesen menj tanulni ne ilyeneket tanulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!