Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szüz lány egy vele azonos nemüvel szeretkezik, akkor már nem számít szüznek?
Figyelt kérdés
Szex, szüzesség, lány, leszbikus2014. jan. 27. 18:43
1/8 anonim válasza:
attól függ milyen szigorúan nézzük
F
3/8 anonim válasza:
Ha egy műdákót feltolnak neki, melynek következtében a szűzhártya átszakad, a szüzesség megszűnik létezni, és a lánynak nem nevezhető képződmény fájdalmak közt elélvez jobb esetben. Ez esetben nem szűz. Jobbik esetben rájön, hogy a társadalom kitaszítottja lesz, és megfojtja a műpénisszel a partnerét. Legjobb esetben be se lép a házba.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 27. 19:53
5/8 anonim válasza:
Addig szűz maradsz amíg egy férfi meg nem dug.
6/8 anonim válasza:
Elvi értelemben nem lesz már szűz, fizikailag pedig akkor nem, ha eközben átszakad a szűzhártya.
7/8 anonim válasza:
hát két lány is teljes értékű aktust tud folytatni, ha normális, érett szexről beszélünk
szóval szerintem nem számít szűznek, mert lett tapasztalata szex téren
a szűzhártyáról annyit, hogy nekem masztizástól szakadt át, szóval nem mérvadó ebben a témában szerintem
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld!
2014. febr. 4. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!