Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, ti hol ismertétek meg a jelenlegi, illetve korábbi párotokat? 24/L
Bocsi, ha kicsit uncsi már ez a kérdés...az a helyzet, hogy nővel nem voltam még soha, valójában mindig is elnyomtam az érzéseimet (társadalmi elvárás, szülők stb...), de egy kicsit meguntam most már.. :) Neten melyik oldalra érdemes regisztrálni, illetve mik a tapasztalatok? Nőies nőket keresek.
Köszönöm előre is :)
2-őt személyesen.Mire jó az iskola.Egyet Pinken,egyet pedig itt.
Sok sikert mert nehéz a dolgod!
Én itt ismertem meg a jelenlegit, azelőtt meg nem volt párom (csak kavarás, vele egy suliba jártam). Egyébként pinken is ki lehet fogni normálisat, csak elég kitartónak kell lenni.
Sok sikert! :)
Én a barátnőmet az egyetemi könyvtárban ismertem meg. Hosszú heteken át csak néztük a másikat, aztán egy reggelen arra ébredtem, hogy egy üzenet vár tőle. :)
23/L
Egy Plázában. Ő elcsúszott, én meg keresztülestem rajta.
Kiengesztelésért meghívott egy fagyira, aztán elkérte a számomat. Azóta is eggyütt vagyunk.
Heh 6-os ez nagyon tetszett :D
Mi is egyébként hasonló képpen. Félkómásan este mentem haza az egyetemről, támaszkodtam a buszajtónak, mikor az kinyílt és kiestem a buszmegállóba. Ő volt ott egyedül, én meg be is ütöttem magam, tagaszkodott hozzá, hogy elkísérjen az ügyeletre, mert vérzett a fejem. Komolyabb bajom nem volt, de nagyon kedves volt, mintha a sors küldte volna. Ennek 4 éve, már végeztem és azóta össze is költöztünk.
Táskereső app (OkCupid)
Tök random iratloztam fel, a csajok 95%a tökre semleges volt. Szóval rohadtul nem reméltem sokat, mert hát mennyi esély lesz rá. Ráírtam, és pár nap múlva visszaírt...ő se nézte az appot. Aztán pár nap múlva szépen lassan átvándoroltunk kikre, és kb. 3-4 hónapon át csak dumáltunk.
Aztán elhívott találkozni, és még akkor se volt egyértelmű hogy csak haverkodás van-e vagy más is. Az első randin csa egy szájrapuszival váltunk el, de a harmadikon már nálunk voltam két napot és volt szex is.
Azóta is boldogság é szerelem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!