Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, ti hol ismertétek meg a jelenlegi, illetve korábbi párotokat? 24/L
Bocsi, ha kicsit uncsi már ez a kérdés...az a helyzet, hogy nővel nem voltam még soha, valójában mindig is elnyomtam az érzéseimet (társadalmi elvárás, szülők stb...), de egy kicsit meguntam most már.. :) Neten melyik oldalra érdemes regisztrálni, illetve mik a tapasztalatok? Nőies nőket keresek.
Köszönöm előre is :)
Nagyon köszönöm a válaszokat...akkor még többet kéne járnom ide-oda hátha egyszer Én is belebotlok valakibe :D
Monteveres, nagyon aranyos sztori :)
Ha gondolod nekem is írhatsz. :-) Nőies nő vagyok és én is a nőiesebb nőket preferálom. :-)
23LL
ELső szerelmemet Sweet Candyn ismertem meg, azóta is együtt vagyunk. Csak neki írtam az oldalon, azonnal vissza is írt rengeteget beszélgettünk, majd leutazott hozzám, majd 300 km-t, hogy találkozzunk. Azóta már összeköltöztünk és hatalmas a boldogság :)
De alapvetően nem volt sok értelmes ember a társkeresőkön, hatalmas szerencse kell hozzá, hogy megtaláld akit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!