Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne igény egy ilyen, leszbikus témájú regényre?
Arról szólna hogy a főhős (azaz én, hiszen az életemből merítek) beleszeret a tanárjába, és mindent megtesz érte, a nő kihasználja a kedvességét, de amikor a lány bepróbálkozik akkor elkezd gonoszkodni, kegyetlenkedni a tanárnője és végül elhidegülnek egymástól, de a lány továbbra is szerelmes. A történéseken kívül a lány érzéseiről is lenne szó, meg arról hogy ez mennyire hat ki az életére.
Egy ilyen életszerű, drámával és szomorúsággal teli könyvre lenne kereslet?
Mivel tanár-diák dolog, persze hogy "tinis" de attól még nem lehet dráma? :D Középiskolásokról van szó, nagyjából felnőttekről...
És pont azért kérdeztem mert sokan vannak ebben a helyzetben...
Szerintem ird le, mert kiirod magadbol a fajdalmadat es jobban leszel.
Amugy meg valoban tinis tortenet, ha "eladhatosagon"gondolkodsz( akar nyomtatasban, akar blogban), csippetnyi szexualitassal lehet eladni mindent.( mondjuk a tanar megvarta, amig a diak leerettsegizik, es utana volt valami...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!