Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok körében mennyire elterjedt a szexkapcsolat? Illetve, akinek van igény rá ő hol keres/talál erre partnert? 20L
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 23:14
1/12 anonim válasza:
Az én körömben semennyire, abszolut nincs igényem rá.
20/L
2/12 anonim válasza:
Ha tényleg lány vagy, nem egy kamus pasi, akkor beszélhetünk a dologról :)
23/L
3/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekel.Nem feltétlenül egy estés,rendes - folyamatos (csak!) szex kapcsolat!
4/12 anonim válasza:
Szép csajok bárhol találnak partnert. De szerintem nem jellemző a "szex"kapcsolat
5/12 anonim válasza:
Az itteni kérdések alapján azt gondolom, hogy van rá igény. Illetve elég sok lány/nő van, aki kipróbálná, de nem talál partnert. Többek közt én is. De szerintem a többség egy alkalmat szeretne, nem folyamatos kapcsolatot.
32N
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én is inkább azt tapasztalom, hogy csak kalandozni szeretnének, egy alkalmas dolog lenne inkább sokak számára a kivitelezhető. Én viszont ugy érzem ebből már kinőttem. És nem szeretnék össze vissza váltogatni. Csak ebbe eléggé bele törik a bicskám, hogy olyat találjak, aki szintén hasonlót szeretne és még nem is lakik az ország másik végében. Nem egyszerű.
2017. okt. 21. 23:31
8/12 anonim válasza:
Szerintem volna rá igény. Én is több helyen keresgéltem, de a legtöbben komoly kapcsolatot akarnak, én meg "csak" szexkapcsolatot :/
20/L
9/12 A kérdező kommentje:
Pest környéki vagyok :)
2017. okt. 22. 08:49
10/12 anonim válasza:
Én is csak komoly kapcsolatban gondolkozok, de még valahogy nem igazán volt lehetőségem ismerkedni, mert neten nem szeretek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!