Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat? Tapasztalat, ötlet, akármi a témával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Éreztétek már úgy, hogy most nem fér bele több az életetekbe, de kell valaki? Ha kezdtetek már ilyenbe, mi lett a vége? Hogy találjak rá nőt? Fent vagyok társkeresőn, de már nem szívesen ismerkedek ott :)2016. jan. 6. 22:19
1/5 anonim válasza:
Tinder.. hamar találsz rá lányt, ha jól nézel ki és pesti vagy:)
2/5 anonim válasza:
Igen éreztem így. Megismertem egy srácot, neki sem kellett több max barátság + és megismerkedtünk, rendkívül szimpatikusak voltunk egymásnak és így kialakult. Bár mi egy városba lakunk, és egy társaságba jártunk régen. Elsőnek igaza van:)
3/5 anonim válasza:
A jól kinézés is relatív. A lényeg hogy legyen benned valami amitől vonzó leszel, és hogy a másikkal szemben se legyen sokkal több igényed.
Engem egyébként többen betalálták már, hogy lenne-e kedvem ilyesmihez. Nemet mondtam mert nem jött be a csaj, meg nekem kicsit túl fiatal is volt (több mint 8 év különbség). De azt hiszem hogy találhatsz, ha nagyon keresel.
5/5 anonim válasza:
Engem pl. mindig betalalnak ilyennel... Nem is ertem, mit latnak bennem, nincsenek kihivo kepeim se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!