Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem abba a nőbe, akivel szexkapcsolatom van?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy mivel mind a ketten egy komoly szakításon mentünk keresztül, csak szex lesz közöttünk. De úgy èrzem teljesen bele szerettem, pedig tudom, hogy kapcsolatra valòszìnűleg nincs esélyem vele...vessek véget ennek az egèsznek? Vagy mondjam el neki az èrzèseimet?
23LL
2017. jan. 19. 09:47
1/8 anonim válasza:
Attól függ mióta tart. Ha friss a dolog akkor elrontod ha színt vallasz, de magadnak teszel rosszat. HA már tart egy ideje lehet, hogy meg kéne kockáztatni, hogy elmondod és hátha lehet ebből valami.
2/8 anonim válasza:
Nekem csak egy tanácsom van, ha vallasz: Szex közben nyögd ki, ha kinyögöd.
3/8 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod neki...nem fognak változni az érzéseid, vagy a menny, vagy a pokol, de kikerülni úgysem tudod...a szexkapcsolatok tipikus csapdája..
5/8 anonim válasza:
Keress párhuzamosan egy másik lányt is, nekem ez a tippem a szerelem ellen.
6/8 anonim válasza:
Te ismered őt,neked kell tudnod,hogy hogyan viszonyul hozzád,mennyire viselte meg a szakítása,a természetét tekintve milyen,mennyire érzelmes típus,stb.Lehet,hogy ő is megvigasztalva érzi magát melletted,és ő is elkezdett érzéseket táplálni irántad,de az is lehet,hogy ő tényleg csak szexet akar tőled vagy csak egyfajta stresszlevezető vagy neki.Ezeket te tudod,ezeket vizsgáld meg és látni fogod van-e értelme elmondanod neki vagy jobb ha véget vetsz a dolognak.
8/8 Dius777 válasza:
Mindenképp mond el! Ha nem teszed, bánni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!