Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak szexkapcsolat működhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexkapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már pár alaklommal összejöttünk egy kis lazitásra. Megbeszéltük, hogy csak szex, én sem, ő sem akar komolyabbat a másiktól. Hosszutávon működhet? Tapasztalatok? 25L
2016. ápr. 13. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:

mi most a legjobb barátnőmmel kb 2 hónapja kezdtük, megbeszéltük persze mi is hogy ettől nem fog változni semmi, csak jól érezzük magunkat

ehhez képest szinte biztos vagyok benne, hogy kezd belém szeretni, úgyhogy hosszú távon nem fog működni a dolog :/

2016. ápr. 13. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is hosszú távon átcsaphat a dolog szerelembe.
2016. ápr. 14. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A csak szex kapcsolat a világ legjobb dolga hidd el pajtás!!!!
2016. máj. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!