Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak akik megcsalták a feleségüket?
Nem tudom ki tette és miért, hogy lepontozta #2 -es válaszolót, szerintem teljesen korrekt választ adott, minden tekintetben kielégítő válasz a kérdésre. De engem érdekelne még pár részlet.
1.) Kiderült feleséged előtt?
2.) Fény derült-e rá, hogy feleséged miért hidegült el tőled? Esetleg nem lehet, hogy már egy ideje ő is szeretőt tartott?
Az a hazas akivel en voozam nem tudom miert tette. Nekem eloadta, hohy mennyire hianyzik valami a felesegevel (kiderult nem a szex), meg hogy o szeretne még gyereket, de az asszonykaja nem blabla duma. Aztan a vegere jol pofara ejtett. En szerelmes lettem/voltam, rola meg utolag kiderult, hogy harom novel parhuzamosan uzte ugyanezt a jaj de hianyzik otthon valami. Csak nekem gyereket a masiknak szexet a harmadiknak a lelki baratsagot magyarazta...es mindenkivel szexelt.
A legvegen meg azt vagta a fejemhez, hogy aljas vagyok, mert kihasznaltam az ő hianyerzetet es kihasznaltam es ramasztam.a megeroszakoltam csak azert maradt le, mert hetente 4 no eroszakolta meg honapokon keresztul :-)))
Szoval, hogy o miert csinalta? Vagy szociopata vagy szorakozasbol, mert ehhez volt kedve.
Igen, vannak ilyen pasik, én is ismerek egyet, de nem értem a lelkivilágukat. Ezek valami versenyt csinálnak belőle, és trófeákat gyűjtenek (talán valami rejtett kisebbségi érzés motiválja őket?). Én nem ilyen vagyok, és úgy gondolom a férfiak nagy része sem ilyen. Úgy gondolom, hogy ha megcsalom a másikat az mindig valami hiányból fakadó kényszer. Nemcsak azért nősülünk, hogy gyerekeink legyenek vagy, hogy kevesebb macerával juthassunk szexhez. Többségünknek társra van szüksége, akihez érzelmi szálak is fűznek minket. Ha itt adódnak gondok, akkor ott valaminek történnie kell és, hogy minek, az gondolom vérmérséklet és beállítottság kérdése. Ismerek olyat, aki a rossz házasságban magába fordul, elzárkózik a külvilágtól, de a másik végletre is van példa.
Vagyis ha egy házasságban valamelyikük félrelép, ott (általában) nem csak ő a "hibás". Abban a másiknak is jócskán van része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!