Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik megcsalták a feleségüket válaszolnátok? Igazat mondhatott párom? Többi lenn.
miota nem megy az orál neked ? mitől undorodtál meg ? korábban csináltad neki ?
hány évesek vagytok ?
Hogy derült ez mégis ki ? mióta jár prostihoz ?
ha ilyen hosszú ideje már együtt vagytok, akkor szerintem szeret, kibírta orál nélkül...
én is lehet elmentem volna prostihoz, de vigyáztam volna hogy a feleségem semmit ne vegyen észre
Ha szeretek valakit.Akkor letudok mondani dolgokról.Ez az igazi szeretet! Nem az amikor azt mondom hogy szeretlek.
Az igazi szeretet a tetteinkben nyilvánul meg.
Lehet hogy a 25-év házasság alatt,már többször is megtette ezt,csak nem derült ki.
17:01 Ezzel a hozzáállással,gondolkodással,meg inkább lődd tökön magad.
8:
+Az az igazi szeretet, ha valakinek olyat is meg tudok adni, amit én nem akarok,de a másik igen. Na akkor most melyik az igaz?
Ha egy nő nem szopja a fa-.szt, azzal nehéz tartós kapcsolatot kialakítani. Ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!