Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik megcsalták a feleségüket válaszolnátok? Igazat mondhatott párom? Többi lenn.
Én pl nem azért csaltam, mert nem szeretem a feleségem
Azért, mert volt egy "jó fogás"
Bukta óta is a feleségemmel vagyok. És jó minden itthon
Nem vagdossa a fejemhez, de nyilván én is belegondoltam, mit veszthetek, és így már nem csinálom!
Sztem a prosti meg még másabb helyzet. Fizetett érte? Szolgáltatást vett igénybe. Ott tuti nem szerelem van.... Nyugi!
Ez annyira szànalmasan hangzik nőként mondom.
Mindig az,hogy nem megy az oràl ezt sosem értettem,ha nem megy nem kìvànod eléggé a férjedet,vagy undorodsz tőle és a péniszétől. Ez sajnos îgy megy a mai vilàgba,ha te nem teszed meg neki ,amire vàgyik megteszi màs. Hisz te undorodsz tőle,majd màs nem fog.... Ennyi
6-nak lebukásról.
Kb. 1éve óvszerrel védekezünk, 2 hete gyógyszert szedek. Probálkoztam nála s mindenképp csak óvszerrel akart, na akkor már gyanús volt. Most hétvégén megint próbálkoztam, akkor azt mondta nincs rá felkészülve. Számon kértem, s bevallotta hogy nyáron volt a prostival. Bepánikolt hogy nincs óvszer, félt h megfertőz.
14-es
Ha vissza olvastál volna egy kicsit "mint nő" akkor nem írtál volna ilyen baromságot. Elöszőr is nem undorom a páromtóll egyáltalán, hisz akkor nem lennénk még 25 év és 4 gyerek után is vele ráadásul a legkissebb gyerek 4 éves mig a nagyobb tesói már nagykorúak.
Másodszor nem tudom hogy mit szólna a párom ha lehánynám mikor ő pont elélvezz.
Az, hogy prostival történt a "megcsalás", annyiból "megnyugtató", hogy szerelem biztos nem volt köztük... nem hiszem, hogy a férjed bármi hasonlót érezhetett a prosti iránt mint irántad, tehát nem téged helyettesített. Szerintem az lenne a súlyosabb vétek, ha pl. egy discóban, fb-n vagy egyéb helyen (nem hivatásossal) jött volna össze az alkalmi partnerével, mert akkor már többről van szó mint puszta üzletről, ott beletartozik a vadászat élménye is...
Szerintem mindenképpen beszéljétek meg a dolgokat, mielőtt kidobnád, lehet hogy már Ő is megbánta...
Ez csak ócska kifogàs ,arra hogy ne keljen megtenni,de igenis undorodsz tőle ,màsképp nem ìrnàl ilyet ,hogy hànyok tőle..
Nem tudom te mit szólnàl ,ha a pàrod azt mondanà neked nem nywl ki,mert odahànyik..?
Neked tetszene gondolom idővel te is megcsalnàd!!
Szerintem vàljatok el enbek a kapcsolatnak úgyis lőttek màr régen! Ez 14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!