Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 30 éves nő lehet szerelmes egy nála fiatalabb 24 éves lányba?
Figyelt kérdés
Voltam már idősebb lánnyal kapcsolatban de nem lett jó vége, mostani választásomban pedig tanácstalan vagyok. Mit gondoltok?
Mik a tapasztalataitok?
2018. jún. 21. 20:06
1/6 anonim válasza:
Abszolút lehet. Attól,mert volt negatív tapasztalod, még nem minden 30éves olyan.
Mondom ezt bennelévőként...
N
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem olyan sok az a 6 év különbség. Ne általánosíts és főleg ne húzd rá egy másik ember dolgait az aktuális partneredre. Semmi közük egymáshoz, attól, hogy az exeddel nem jöttek ki jól a dolgok a mostanival simán működhet minden. Gondolj bele, neked is milyen rosszul esne, ha ő gondolná azt, hogy te is olyan vagy mint egy "másik 24 éves".
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem,nem vagytok egy szinten.
5/6 A kérdező kommentje:
Érdekel a tapasztalat mert nagyon szeretem de nagyon félek
24l
2018. jún. 21. 23:23
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy 24 éves nő azért az esetek többségében érett, komoly gondolkodású felnőtt nő, nem kamasz. Ha hasonlóan gondolkodtok miért ne működhetne. Nekem 34 évesen egy 41 éves nő tetszik eszembe sem jut vele kapcsolatban a korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!