Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él ez a "sztereotípia" a fejükben?
Talán nem ide tartozik, talán igen.
Azok a leszbikusok, akik nagyjából gyermekkoruk óta tudják magukról, hogy a nőkhöz vonzódnak és ezt leplezni próbálják. Miért döntenek úgy, hogy elkezdik a kinézetüket fiúsra alakítani?
Miért jobb olyan leszbikusnak lenni, aki inkább egy fiú/férfi, mintsem egy bomba nő?
Nem általánosítok, de nagyon sok leszbikus nőnél megfigyeltem.
Én sem ódzkodom a dologtól, vagyis nem ódzkodnék, de nem nagyon találkoztam még olyan leszbikussal, szemtől-szemben, akire aztmondanám, hogy úristen, egy csókjáért otthagynám a párom. Miért nem nőies minden leszbikus? A nemek közti harcok miatt?
22/N
Én gyerekkorom óta tudom magamról,hogy leszbikus vagyok,mégsem próbáltam soha "leplezni",nőies vagyok.
Vannak tramszneműek és van akinek csak ilyen a stílusa.
Amúgy vérprimitív a kérdés.
Mert van aki úgy érzi jobban magát, hogy maszkulinabban öltözik. Nem hiszem, hogy a nemek közti harcnak nagy köze lenne.
Meg egy részrôl kevesebb a megfelelési kényszer, másrészrôl vannak leszbikusok akik nem binárisak (hogy mondjátok ezt magyarul 😌).
Sokkal bonyolultabb az annál, ahogy leírtad..
Nem szántam primitívnek. Csak szimplán érdekel.
A nemek közti harcot, úgy értettem, hogy nem túl befogadó a világ és azzal, hogy fiúsabb kinézettel állnak a világ elé, talán úgyérzik jobban elfogadják így őket.
Édes szivem, aki fiúsan öltözik, az azért olyan, mert az tetszik neki.
Nem mindenki szereti a csajos dolgokat.
Nem találkoztál még olyan heteró nővel aki fiús volt?
Képzeld én leszbikus vagyok és nőies, a húgom heteró és fiús. Na bumm :D
Engem is érdekelne. Már marha fárasztó, hogy egyesek rájárnak erre a kategóriára lepontozgatni. Nincs jobb dolgotok??
A kérdésre vissza.. így értehetôbb, hogy mire is gondoltál, de szerintem így sincs sok köze.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!