Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Tényleg él ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg él ez a sztereotípia?

Figyelt kérdés

Tényleg vannak olyan nők, akik elutasítják a szexet? (fáj a fejem, beteg a macskám, ésatöbbi.)

Ha van valakim, nem tudok neki ellenállni, minden pillanatban a szexen jár az eszem. Csak attól benedvesedem, hogy rágondolok. Ha csak hozzámér már attól is, de néha elég egy pillantás. Imádom, ha kitölt, ha eggyé válunk. Ha 1 napig nem találkozunk, köszönés helyett is rávetem magam, nemhogy elutasítsam... Tényleg(!) van olyan nő, aki elutasítja a szexet, mindenféle buta indokkal?

MIÉRT?

22/N

2018. ápr. 7. 17:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ezek a viccek mind a 20+-os házasságokat mutatják be.

De ott a Rém rendes család is, A pasi nem azért nem kívánja a nőjét, mert ronda, hanem azért, mert ráunt...

Szóval azt a problémát fogja meg, amikor már kihül a kapcsolat x év után, és már ne bírsz ránézni a másikra.

Van ilyen a valóságban is, meg van ellenpélda is.

Ez nem feltétlenül az adott emberek hibája, inkább a szexuális kultúra hiánya a gond, és a sok hülye mese, ami azt hiteti el veled, hogy ha megtalálod az igazit, akkor halálodig minden tökéleets lesz..

2018. ápr. 7. 17:54
 2/16 A kérdező kommentje:
A korosztályomban is találkozom ilyenekkel.
2018. ápr. 7. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hozzá kedve és kell valami ürügy, hogy a pasija felfogja hogy most nem? Nem mindenki egyforma, van akinek sokkal alacsonyabb a libidója mint neked és az ilyen embereknek lehet akár csak a heti egynél több szex is teher.
2018. ápr. 7. 17:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Majd azért kivancsi leszek,hogy 50 évesen is így fogod-e gondolni.

Hozzáteszem,én is nimfo vagyok,de azért nem kell ennyire ferdíteni.

2018. ápr. 7. 18:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem érzem ferdítésnek. Nem tudom elképzelni, hogy valaki nem kívánja a szexet.
2018. ápr. 7. 18:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
látszik hogy nem melózol,majd ha 3 szakban dolgoznál,meg gyerekekre mosnál,főznél,aztán majd ha dögfáradt vagy,dugj.
2018. ápr. 7. 18:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod elképzelni,hát pont ezaz. A 6-osnak is igaza van. Ezért írtam,hogy nyilatkozzál majd ha 50 éves leszel.
2018. ápr. 7. 18:26
 8/16 A kérdező kommentje:
3 műszakban dolgozom, 9 napot folyamatba. Emellett főzök, mosok, takarítok, mivel egyedül élek 18 éves korom óta. Nem a 30+ korosztályról beszélek elsősorban, hanem a 18-30as korosztályról. Szóval, köszönöm, virágokat az öltözömbe.
2018. ápr. 7. 18:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében mert sokan totál debilek, kreténcsávó, bénacsaj, csaj hazudja, hogy élvezi a szexet, még magának is, a csávó is bizonyára megéri a pénzét, meg egyiknek-másiknak mindenféle bajaik vannak és nem tudnak mit kezdeni ezekkel és megoldani stbstb
2018. ápr. 7. 20:39
 10/16 anonim ***** válasza:
nos van energiád, ha van párod, akkor boldog lehet ! bár, azért ennyire ne legyél aktív, mert rádunhat :D
2018. ápr. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!