Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg él ez a sztereotípia?
Tényleg vannak olyan nők, akik elutasítják a szexet? (fáj a fejem, beteg a macskám, ésatöbbi.)
Ha van valakim, nem tudok neki ellenállni, minden pillanatban a szexen jár az eszem. Csak attól benedvesedem, hogy rágondolok. Ha csak hozzámér már attól is, de néha elég egy pillantás. Imádom, ha kitölt, ha eggyé válunk. Ha 1 napig nem találkozunk, köszönés helyett is rávetem magam, nemhogy elutasítsam... Tényleg(!) van olyan nő, aki elutasítja a szexet, mindenféle buta indokkal?
MIÉRT?
22/N
Nézd, ezek a viccek mind a 20+-os házasságokat mutatják be.
De ott a Rém rendes család is, A pasi nem azért nem kívánja a nőjét, mert ronda, hanem azért, mert ráunt...
Szóval azt a problémát fogja meg, amikor már kihül a kapcsolat x év után, és már ne bírsz ránézni a másikra.
Van ilyen a valóságban is, meg van ellenpélda is.
Ez nem feltétlenül az adott emberek hibája, inkább a szexuális kultúra hiánya a gond, és a sok hülye mese, ami azt hiteti el veled, hogy ha megtalálod az igazit, akkor halálodig minden tökéleets lesz..
Majd azért kivancsi leszek,hogy 50 évesen is így fogod-e gondolni.
Hozzáteszem,én is nimfo vagyok,de azért nem kell ennyire ferdíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!