Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg él ez a sztereotípia?
Tényleg vannak olyan nők, akik elutasítják a szexet? (fáj a fejem, beteg a macskám, ésatöbbi.)
Ha van valakim, nem tudok neki ellenállni, minden pillanatban a szexen jár az eszem. Csak attól benedvesedem, hogy rágondolok. Ha csak hozzámér már attól is, de néha elég egy pillantás. Imádom, ha kitölt, ha eggyé válunk. Ha 1 napig nem találkozunk, köszönés helyett is rávetem magam, nemhogy elutasítsam... Tényleg(!) van olyan nő, aki elutasítja a szexet, mindenféle buta indokkal?
MIÉRT?
22/N
Helló!
- egy aszexuális 20 éves nő
Bár én lennék a párod... :D
Én is dettó ilyen vagyok, még a főzést is képes vagyok vad kufirccá varázsolni. A nap bármelyik szakaszában készen állok (háhá, "állok") a csúcsra juttatni egy nőt. (Vagy kettőt, ha bi, és igényli az ilyet. Volt már ilyen :O )
Amikor a nő nem elégül ki az aktusban, de a partnere alacsony szexuális kultúrájú, nem törődik vele, akkor érthető, hogy ez az egész huzavona nem hiányzik neki. Valahol belül nyilván sejti, hogy talán nem így kellene lennie, de minthogy a neveltetése nem tesz lehetővé más megoldást, úgy védekezik a vegzálás ellen, ahogyan tud. Hárít. És sárkányosodik.
Nem állítom, hogy minden eset ilyen, de ez egy létező jelenség.
Hála a jó égnek az eddigi barátnőim szintén szerették a szexuális élvezeteket, szóval én még nem találkoztam túlzottan "fejfájós" nővel.
Leszámítva életem legelső nőjét, de ott más probléma volt elsősorban :).
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!