Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasik mind buták és kőbunkók, vagy ez csak egy sztereotípia?
általában így van. ennek van egy olyan összetevője, amiről nem tehetnek: minél jobb egy pasi, annál magasabb a tesztoszteronszintje, de minél magasabb a tesztoszteronszintje, ösztönösen annál macsóbbá (értsd: bunkóbbá, szexcentrikusabbá, ösztönvezéreltebbé) válik
a másik összetevő pedig a társadalom: minél szebb egy ember, akár férfi, akár nő, annál többet megengedhet magának büntetlenül. Ez pedig az egekig növeli az egót.
Ennyi. nem csalás, nem ámítás. A kevés kivételt azok az emberek jelentik, akiknek magasabb az EQ és/vagy IQ szintjük annál, semmint hogy az ösztöneik, vagy a társadalmi engedékenység leamortizálja a jellemüket.
Ők viszont akármilyen jól is néznek ki, a háttérben maradnak, és ugyanolyan észrevétlenek és nehezen megközelíthetők, mint a rondább társaik.
Ronda voltam, kövér és alacsony, 0 önbecsüléssel
sok munkával változtattam magamon, és bár vannak nálam sokkal jobb pasik is, de elégedetté váltam magammal. De sose felejtem el, honnan indultam, és az önbizalmam is csak annyival nőtt, hogy élhetőbb lett az életem.
A kérdésed meg rasszista.
Ez egy sztereotípia, amit a csalódott nők terjesztenek.
Egy férfi, nem ugyanaz a férfi minden nőnek.
Van aki a bunkó énjét hozza ki belőle, és van aki a kedveset. (Az utóbbi hölgyek nem nagyon írogatnak ide-se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!