Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A jó pasik mind buták és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasik mind buták és kőbunkók, vagy ez csak egy sztereotípia?

Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Embere válogatja.
2017. szept. 2. 22:04
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Van kivétel de rohadtul ritka
2017. szept. 2. 22:04
 3/14 anonim válasza:
100%

általában így van. ennek van egy olyan összetevője, amiről nem tehetnek: minél jobb egy pasi, annál magasabb a tesztoszteronszintje, de minél magasabb a tesztoszteronszintje, ösztönösen annál macsóbbá (értsd: bunkóbbá, szexcentrikusabbá, ösztönvezéreltebbé) válik

a másik összetevő pedig a társadalom: minél szebb egy ember, akár férfi, akár nő, annál többet megengedhet magának büntetlenül. Ez pedig az egekig növeli az egót.

Ennyi. nem csalás, nem ámítás. A kevés kivételt azok az emberek jelentik, akiknek magasabb az EQ és/vagy IQ szintjük annál, semmint hogy az ösztöneik, vagy a társadalmi engedékenység leamortizálja a jellemüket.

Ők viszont akármilyen jól is néznek ki, a háttérben maradnak, és ugyanolyan észrevétlenek és nehezen megközelíthetők, mint a rondább társaik.

2017. szept. 2. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:

nem igaz :D

17/l

2017. szept. 2. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon jó pasi vagyok és brutálisan nagyképű is :D Szóval rám igaz. De kit érdekel ha îgy is minden 7végén más nőt dugok.
2017. szept. 2. 22:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Léteznek normális önértékeléssel megáldott pasik, de ritka. Aki meg egy nagyképű barom, az meg is érdemli, hogy lenézzék. Mert azt teszik, csak a nagy arcuk miatt nem veszik észre... De aztán, a fagyi úgy vissza fog nekik nyalni, hogy csak pislognak. :)
2017. szept. 2. 23:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Van olyan akinek kicsi az önbizalma, okos meg kedves és cseszettül helyes, szóval nem mindenkire igaz, csak a legtöbb szépfiúra:D
2017. szept. 2. 23:11
 8/14 anonim válasza:

Ronda voltam, kövér és alacsony, 0 önbecsüléssel

sok munkával változtattam magamon, és bár vannak nálam sokkal jobb pasik is, de elégedetté váltam magammal. De sose felejtem el, honnan indultam, és az önbizalmam is csak annyival nőtt, hogy élhetőbb lett az életem.

2017. szept. 2. 23:20
 9/14 anonim ***** válasza:
15%
Én azt mondom ki mint vet úgy arat.A nők választanak,szal ha k.i.b.a.sz.n.a.k velük a jóképű pasik,csak is maguknak köszönhetik.Ennyi.
2017. szept. 2. 23:48
 10/14 anonim ***** válasza:

A kérdésed meg rasszista.

Ez egy sztereotípia, amit a csalódott nők terjesztenek.

Egy férfi, nem ugyanaz a férfi minden nőnek.

Van aki a bunkó énjét hozza ki belőle, és van aki a kedveset. (Az utóbbi hölgyek nem nagyon írogatnak ide-se)

2017. szept. 3. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!