Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szökés-vöröses fiúkkal Ti bármilyen külön fenntartás nélkül lefeküdnétek?
Lehet elsőre buta kérdésnek tűnik, lehet tényleg az. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek a sztereotípiák amelyek filmekben szoktak lenni vagy amelyeket a különböző mémek üzennek befolyásolnak e döntésetekbe? Teszem azt vörös hajú fiúk, bénábbak, szerencsétlenebbek, rondábbak?
Mert például vagyok én, szerintem helyes fiatalember ( persze tudom, hogy kép nélkül ezt nehéz bizonyítani ), vöröses a hajam, ha én mellém állna egy hasonló kinézetű társam aki barna, fekete vagy szőke hajú akkor máris parkolópályára kerültem az esetleges előítéletek miatt?
Egyáltalán nem hátrány. Ez tényleg ízlés kérdése. Nekem például tetszik a vöröses hajszín, szeretem az ezzel járó jegyeket is, mint például a szeplőt.
Ha a hasonló paraméterekkel rendelkező barna hajú haverod hamarabb talál magának párt, az okot nem a hajszínben kell keresned. Rám ebből a szempontból egyáltalán nincsenek hatással az amerikai tinédzserfilmek.
Üdv, remélem segítettem.
Nekem kifejezetten bejönnek a vöröshajú fiuk. :)
15L
Nem azért írtam, mert van ilyen haverom, csak egy példa volt.
És igen, ez a másik, így hogy eljött a nyár kicsit kijöttek a szeplőim is, nem túl kisfiús 23 éves létemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!