Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szökés-vöröses fiúkkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szökés-vöröses fiúkkal Ti bármilyen külön fenntartás nélkül lefeküdnétek?

Figyelt kérdés

Lehet elsőre buta kérdésnek tűnik, lehet tényleg az. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek a sztereotípiák amelyek filmekben szoktak lenni vagy amelyeket a különböző mémek üzennek befolyásolnak e döntésetekbe? Teszem azt vörös hajú fiúk, bénábbak, szerencsétlenebbek, rondábbak?

Mert például vagyok én, szerintem helyes fiatalember ( persze tudom, hogy kép nélkül ezt nehéz bizonyítani ), vöröses a hajam, ha én mellém állna egy hasonló kinézetű társam aki barna, fekete vagy szőke hajú akkor máris parkolópályára kerültem az esetleges előítéletek miatt?

2016. máj. 30. 21:05
 1/10 Inbi válasza:

Egyáltalán nem hátrány. Ez tényleg ízlés kérdése. Nekem például tetszik a vöröses hajszín, szeretem az ezzel járó jegyeket is, mint például a szeplőt.

Ha a hasonló paraméterekkel rendelkező barna hajú haverod hamarabb talál magának párt, az okot nem a hajszínben kell keresned. Rám ebből a szempontból egyáltalán nincsenek hatással az amerikai tinédzserfilmek.

Üdv, remélem segítettem.

2016. máj. 30. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten bejönnek a vöröshajú fiuk. :)

15L

2016. máj. 30. 21:12
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam, mert van ilyen haverom, csak egy példa volt.

És igen, ez a másik, így hogy eljött a nyár kicsit kijöttek a szeplőim is, nem túl kisfiús 23 éves létemre?

2016. máj. 30. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
imádom a szeplőket a vörös hajat meg egyenesen imádom, ez a gyengém:)
2016. máj. 30. 21:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Na hát én még senkivel nem találkoztam akinek ez kettő együtt a gyengéje lenne :)
2016. máj. 30. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik. Ha jól nézel ki akkor nem befolyásol max érdekessé tesz (: 21/L
2016. máj. 31. 00:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Lent is vörös van? 😖
2016. máj. 31. 02:08
 8/10 Rozsda~RUST válasza:
Pontosan utóbbi...ezért rettegek , hogy kinevetnének emiatt.
2016. máj. 31. 13:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, lent is vörös és szőke, de rövidre nyírva. Szóval vörös jungel nincs. Miért, ott az nagyon lelombozó?
2016. máj. 31. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Én olyat még nem láttam.😊 Viszont,ha valakinek tetszel, akkor a hajszíned is bejön neki. Ha az már bejön neki úgy lent is vonzónak tart majd. Ez szerintem ennyire egyszerű. :) Ha nekem bejön egy férfi,akkor az tetszik,ami neki van (ha szőke, ha vörös, ha barna vagy görbe, eres pénisze is van. Igazából ez szerintem teljesen mindegy. :D ). Láttam már helyes vöröses szökés srácot is. 😉 (Na jó igazából majdnem dugtunk. Megszemlélhettem volna lent is a színét. 😃😃)
2016. jún. 1. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!