Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbik esetében mikor mondják hogy valaki "nem szűz"?
Figyelt kérdés
Ha már kinyalta vagy megujjazta egy lány? Vagy mikor?2018. jún. 15. 15:22
1/2 anonim válasza:
Az elsô szexuális együttlét után. Ez kinek mit jelent.
2/2 anonim válasza:
Én két dolgot vettem figyelembe amikor elvesztettem a szüzességem.
1. Kölcsönös volt az örömszerzés
2. Orgazmusom volt
Az első barátnőm simogatott engem ott lent, de azt nem vettem szexuális együttlétnek, mert nem is mentem el, és én semmit nem adtam cserébe. Ezért én onnantól számítom magamat "nem szűznek" hogy kölcsönösen elégítettük ki egymást és orgazmusunk is volt. :) (Szerencsére ez a két dolog ugyanazon alkalomkor volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!