Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy lány esetében mi lenne a maximális életkor, hogy szűz még és nem néznétek hülyének?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van ilyen, légyszi ha válaszoltok, őszintén írjátok le a véleményeteket! Ne hogy hát annak is örültök, ha 30 évesen is az, mert azt gondoljátok valójában, hogy a diliházból sétált ki. :)2016. febr. 29. 10:59
1/20 anonim válasza:
Önértékelési probléma, családi szigor, depresszió, fizikai baj, amit nem mer másnak elárulni, vagy ami miatt "hibásnak" gondolja magát állhat sokáig megmaradó szüzesség mögött... Miért gondolnám ezek miatt h a lány "hülye"?
2/20 kiskivancsi79 válasza:
Szerintem a 30 eves korban sincs baj ha valaki meg szuz.
Teljesen elfogadhato hogy o magat az igazinak tartogatja es eddig meg nem talalta meg.
Ha idosebben jon ossze valaki egy szuzzel es megtortenik akkor en azt gondolnam hogy tenyleg az igazinak tart.
3/20 anonim válasza:
Én ismerek néhány csajt aki még szűz (vagy volt idősebb koráig)
Semmi bajuk nincsen, csak nem találtak megfelelő partnert.
Viszont olyanok is vannak akik 22-25 év között csak azért feküdtek le valakivel, hogy elmondhassák hogy megtörtént, de kapcsolat vagy hasonló nem alakult ki, szóval a kérdés, hogy megéri elveszíteni így? Nem lenne jobb várni akkor, hogy olyannal veszítsd el akivel tényleg lehet is valami?
4/20 anonim válasza:
Nem nézem hülyének soha, de 25 fölött kezd kicsit fura lenni.
5/20 anonim válasza:
Ne életkor és nem szüzesség függvénye hogy kit nézünk vagy tartunk hülyének.
6/20 anonim válasza:
A tudomány állása szerint a szüzességét a lábai között, az értelmét pedig a nyaka felett viseli. Nem értem az összefüggést, hacsak nem hiszel a "központi agy"-ban, és a rácsatlakozás jótékony hatásaiban.
7/20 anonim válasza:
19-20 éves kor
22/F, aki 20 évesen veszítette el
8/20 A harmadik szem válasza:
Mindenképpen megéri megtartani egy olyasvalakinek, aki érdemes rá, ha más nem csak azért, hogy átélje a lány, hogy milyen is úgy. Nem azt mondom, hogy az örökké valóságig kell várni/keresni a tökéletest, de nem érdemes csak úgy dobálózni vele se.
10/20 anonim válasza:
Ez nem hülyeség kérdése, de 30 fölött kíváncsivá tenne, mi is az ok. Vallásos meggyőződés? Aszexualitás? Gyerekkori trauma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!