Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy lány esetében mi lenne a maximális életkor, hogy szűz még és nem néznétek hülyének?
A hülyeség nem a szüzességtől függ!
Amugy is a hülyeség elég tág fogalom. Sok mindenre mondják.
Kedves utolsó, szerinted akkor aki szűz 20 év felett, az automatikusan ronda lehet csak? Hát elég hülye megállapítás ez ne haragudj. Több barátnőm is van, aki szűz 20 év felett -én sem 30 vagyok amúgy, csak 22 :), van köztük modell is, de az igazi vár és olyan is, aki régen csúnya volt, most meg életmódot váltott és loholnak utána a pasik, nem is gondolják, hogy szűz.
A többi választ köszi :)
#11 vagyok.
Értem én amit mondasz. Lehet, hogy 30 évesen is az igazit fogod várni.
Ezt tiszteletben tartom!
De enged meg, hogy 2 megjegyzést tegyek!
1. Az "IGAZI". Hogy ki volt az igazi, azt akkor tudod meg ha valamelyikötök elhagyja az árnyékvilágot. Az volt akkor a sírig tartó, igazi szerelmed!
2. Jársz valakivel. Azt hiszed, hogy az igazi. Neki adod magad. Ha pár honap múlva elhagy?
Vagy kiderül, hogy pocsék a szex, ne adj Isten kín?
Ej de szép világ lenne, ha mindenki kigyógyulna a hülyeségből, miután elvesztette a szüzességét!
Amúgy 30 évesnél már nyilván kíváncsi az ember az okokra, és nem érném be kitérő válasszal. Tehát el tudok képzelni elfogadható magyarázatot is, nem gondolnék egyből arra, hogy defektes az illető. Szerintem egy normális kapcsolatban előbb derül fény a fejben meglévő hiányosságokra, mint a szüzesség meglétére.
15-ös vagyok: Ejnye kérdező, micsoda előítélet ez hogy azt hiszed nekem csak a szép lányok jönnek be???
Én azt mondtam: aki nekem bejön már nem szűz 20 év felett. Ez nem ugyanaz mint amivel engem vádolsz, Angyalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!