Milyen tulajdonságok, jellemzők várhatóak a szembenálló napjegyűeknél? Például a Szűz és a Halak jegyében, ugyanazon a napon született nők esetében?
Hát persze, hogy 2 nőről van szó!
A napjegy hónap ugyanazon napján születtek, pl. szeptember 5-én az egyik, március 5-én a másik.
Az Ikrek és a Nyilas napjegy tekintetében hallottam előadás keretében erről. - Pap Gábor, művészettörténész -. És annak tudományos vonatkozása oldaláról..
De a Szűz és a Halak tekintetében is. De nem egyénekre vonatkozóan, hanem az egész világra kiterjedően. ( A Föld tengelyének precessziós mozgása egy pályát ír le, 16 ezer év körül teszi meg ezt az utat...) A Halak jegybe való lépéskor jelent meg a kereszténység.
Sajnos, nekem kevés csillagászati és csillagjegy-ismeretem van. Az előadás alatt is ezt éreztem, ilyesmikről a XX., XXI. század embere a közoktatásban nem hallott.
Legfeljebb Madách: Az ember tragédiája prágai színében... (Éva= Borbála Ádám=Kepler-hez: János, nekem szükségem volna pénzre.. )
De a csillagászati ismeretek ott nem a tudósság szempontjából jelentek meg.
Visszatérve a kérdésemre: egyénekre vonatkoztatva tudna-e valaki válaszolni a kérdésemre?
Tehát a kérdés nem párkeresésre vonatkozik - közvetlenül. (!!)
Hanem anyós - meny viszonylatára!
#3!
Úgy tudom, hogy minden egyes állatövi vagy napjegyhez tartozó tulajdonság az illető (??) szintjétől (??) függ.
Az alacsonyabb és a magasabb szinten történő megjelenés között nagy különbségek vannak. Talán a Te jellemzésed inkább az alacsonyabb szintűeken lévőkre vonatkozik. (??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!