Szűz lányok esetében hogyan történik a nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 19:21
1/6 anonim válasza:
Függ a kortól is és a problémától is amivel orvoshoz megy.
3/6 anonim válasza:
Ha csak fogamzásgátlót kér, más probléma nincs,akkor szűz lánynál sehogy. Majd legközelebb...
4/6 zsuzsanna23 válasza:
Végbélen keresztül vizsgálnak szűz lányokat. Síkosító krémmel kenik a gumikesztyűt és tapintatosak, ha megemlíted, a félelmedet.
5/6 anonim válasza:
Bár nem vagyok orvos, de (legalább is képekről)(meg gyakorlatból) eléggé "képben vagyok" az említett anatómiai környékről, és tuti, hogy végbélen keresztül semmi érdemlegeset nem tud kitapintani, mert ahhoz túl rövid még a mutatóujja is. Azt nem állítom, hogy ne fordulhat elő olyan eset, amikor nőgyógyászatilag indokolt végbélen keresztül vizsgálni, de egy fogamzásgátló felírásához szűzlány ilyen módon vizsgálni az teljesen indokolatlan, és nem is alkalmazák tömegesen (többségében ez a vizsg. a doki élvezetére szolgál - ilyen esetekben)
6/6 anonim válasza:
5 - ös vagyok, helyesbítek: nem mutató ujja, hanem középső ujja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!