SOS! Szűz lány esetében nőgyógyászat?!
Tudom, hogy az kb az ezredik kérdés de csak a gondolattól halálközeli élményeket élek át😣😭
A fő kérdésem az lenne, hogy szűz vagyok és ez esetben használják-e ezt a "kacsát"??! mert én mindent hallottam róla csak jót nem. És magamhoz viszonyítva ide a legeslegeslegkissebb dolog sem fér be nem hogy egy fém dolog ami ki kéne h tágítson. Ott tartok ha az orvos használná én 100%, hogy nem engedném. Oldalakon olvasgattam, legtöbbször szűz lánynál ha tampont használ megpróbálhatják de én meg azt sem próbáltam... Így akkor most mi lesz? Fertőzés és/vagy gyulladás gyanújával mennék. Nagyon hálás lennék ha megválaszolná egy ilyen téren tapasztalt ember:( Előre is köszönöm!
14L.
Nem használják.
Nyugi.
Elmondod, hogy szűz vagy, és nem tesznek olyat, az erőszak lenne. Másképpen vizsgálnak, nem "dugnak be" semmit úgy, hogy ártson.
Ha ez megnyugtat, én is átestem ezen. Nem lesz baj. Ezer százalék.
Mindenképp szólj a dokinak, hogy szűz vagy! Egyébként nem lesz semmi baj! Nyugi! Nem olyan horror egy nőgyógyászati vizsgálat.
Tampont nyugodtan használhat szűz lány is.
Előző, ne tájékoztasd félre a kérdezőt! Én is voltam szűzen orvosnál, és használta a kacsát. Direkt van vékonyabb, szűz lányoknak való. Anélkül nem is tudja megvizsgálni a méhnyakat, mert a hüvely össze van tapadva, azt szét kell nyitni, hogy belásson.
Kérdező: semmi extra, nem kell félni. A szűzhártyádon amúgy is van lyuk, ott jön ki a vér, hüvelyváladék. Nem fáj a vizsgálat, csak ha görcsölsz, és ha nagyon szégyellős vagy. Ez így van. ha el tudsz vonatkoztatni a dolgoktól, egy pillanat alatt megvan.
Az a baj, hogy túl sok félinformáció kering a nőgyógyászati vizsgálatokról, és a fiatalokat elijesztik. Nem lenne szabad.
Ja, és nem használok tampont, csak 10 évente 1x, mert utálom. És mégis kibírtam...még élek, nem lettem lelki roncs, semmi. Minden évben elmegyek ellenőrzésre.
3# 4#: Hat nagyon remélem, nem fogja alkalmazni és nektek lesz igazatok. Egyértelműen le fogom szögezni, hogy szűz vagyok és semmi sem járt bennem köszönöm a valaszotok!.
5# nagyon remélem hogy nem fogja alkalmazni. De ha megis, én nagy valószínűséggel elutasítom. Köszönöm hogy őszinte voltal es a válaszod is köszönöm! De én nem úsznam meg annyival hogy kellemetlen én ugy érzem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!