Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Szűz lány esetében...

SOS! Szűz lány esetében nőgyógyászat?!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az kb az ezredik kérdés de csak a gondolattól halálközeli élményeket élek át😣😭

A fő kérdésem az lenne, hogy szűz vagyok és ez esetben használják-e ezt a "kacsát"??! mert én mindent hallottam róla csak jót nem. És magamhoz viszonyítva ide a legeslegeslegkissebb dolog sem fér be nem hogy egy fém dolog ami ki kéne h tágítson. Ott tartok ha az orvos használná én 100%, hogy nem engedném. Oldalakon olvasgattam, legtöbbször szűz lánynál ha tampont használ megpróbálhatják de én meg azt sem próbáltam... Így akkor most mi lesz? Fertőzés és/vagy gyulladás gyanújával mennék. Nagyon hálás lennék ha megválaszolná egy ilyen téren tapasztalt ember:( Előre is köszönöm!

14L.

2017. febr. 2. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Megtagadhatod a vizsgálatot de a te érdeked, úgy látja a méhszájat a gyulladás mértékét, könnyebb belőni a megfelelő kezelést.

Amúgy nem vészes a kacsa, egy kicsit kellemetlen, de túl lehet élni, ha ellazulsz szinte csak annyit érzel, hogy hideg.

2017. febr. 2. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Kacsát nem használják szűzeknél, szűzeknél végbélen keresztül nézik. Nem fáj, csak kellemetlen.
2017. febr. 2. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Én is ezt írtam, hogy kell a vizsgálathoz. Ez pont olyan, maradva a fogorvosos hasonlatnál, mintha a páciens nem nyitná ki a száját, mert ő még nem volt fogorvosnál, oldja meg a doki máshogy :) Kb
2017. febr. 2. 13:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm ha az orvos igy látja hogy szükséges akkor egy próbát megér de kevés esélyt látok rá hogy ott és akkor tudok majd lojálisan gondolkozni:/
2017. febr. 2. 13:57
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Mit néz végbélen keresztül, gondolkodj már, mielőtt leírod! A méhszájat nem látja.....Akkor csak tapintani tud, de egy szűznek valószínűleg kicsi méhe van, nincs mit rajta tapogatni. Látnia kell a méhszájat, hüvelyváladékot, egyebeket. Az a végbélen keresztül nehezen fogja megoldani...
2017. febr. 2. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Engem az egyik várandósságom alatt vizsgált végbélen keresztül a doki, vagyis a végbelemet, mert volt némi véres váladékozásom onnan. Ugyanúgy a vizsgálón, csinálta, mint a hüvelyit. Egyáltalán nem volt kellemetlenebb mint a hüvelyi vizsgálat, alaposan síkosítózza a kesztyűt és pillanatok alatt meg van. Nekem akkor a panaszomat a terhesség miatti lassú anyagcsere miatti székrekedés okozta. Viszont eléggé ilyesztő volt. Nyugi, nem fáj ez a vizsgálat.
2017. febr. 2. 14:04
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

ne csináld már :D tudod mi fáj? a szülés..na az fáj :D de a kacsa felrakása???? tudod mit érzel? hideget ahogy a fém hozzádér (ha nem fém a kacsa akkor pedig semmit)

ne beszéld be magadnak mert akkor tuti hogy fájni fog mert az agyad rá lesz állva!

és inkább menj el, legyél túl rajta mert később rosszabb lesz hidd el!

NYUGI NEM FOG FÁJNI

2017. febr. 2. 14:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Szerntem lesz időm felkészülni rá. Es szerencsere van kivel megbeszélni. Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2017. febr. 2. 14:11
 19/21 A kérdező kommentje:
18# igazad van. Most kell belevalónak mennem
2017. febr. 2. 14:18
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
Csak hogy eloszlassam a téveszméket, szűz lánynál is használnak kacsát, ha kenetvételről van szó. Amennyiben olyan jellegű a probléma, hogy ez nem szükséges, akkor nem használnak. Ha kell, akkor viszont igen. Ebben nem az számít, hogy ki szűz és ki nem szűz.
2017. febr. 2. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!