Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Szűz lány esetében...

SOS! Szűz lány esetében nőgyógyászat?!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az kb az ezredik kérdés de csak a gondolattól halálközeli élményeket élek át😣😭

A fő kérdésem az lenne, hogy szűz vagyok és ez esetben használják-e ezt a "kacsát"??! mert én mindent hallottam róla csak jót nem. És magamhoz viszonyítva ide a legeslegeslegkissebb dolog sem fér be nem hogy egy fém dolog ami ki kéne h tágítson. Ott tartok ha az orvos használná én 100%, hogy nem engedném. Oldalakon olvasgattam, legtöbbször szűz lánynál ha tampont használ megpróbálhatják de én meg azt sem próbáltam... Így akkor most mi lesz? Fertőzés és/vagy gyulladás gyanújával mennék. Nagyon hálás lennék ha megválaszolná egy ilyen téren tapasztalt ember:( Előre is köszönöm!

14L.

2017. febr. 2. 13:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
65%
Mi volt végül?
2017. ápr. 15. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!