Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Egy roma lány mivel tudna "kompenzálni", hogy felfigyeljetek rá / adjatok neki egy esélyt az ismerkedésre?
Személyiség,egyéniség!Saját élet élése(ugye értitek;)) Saját,gondolkodás! Tanulni - fejlődni akarás!(ugye ezt is értitek!?)Szeressen.
És az alapok:hűség,bizalom,empátia,kompromisszum készség,intimitás(nem csak szex téren) igény!
Kb ennyi.
Azért írtunk sokan általad nem relevánsnak tartott véleményt, mivel erre a kérdésre nem lehet konkrét választ adni. Én ugyanazok miatt a dolgok miatt találnék szimpatikusnak egy roma lányt, mint egy nem roma lányt. Nyilván az emberek többségében él egy előítélet veletek szemben, (remélem nem haragszol, ha így fogalmazok), bennem is, -pedig vannak roma származású rokonaim-, de ettől mindig próbálok eltekinteni és megismerni a másikat, mielőtt ítélkeznék. Hogy az általad felvázolt példából induljak ki, ha odajönne hozzám a pályaudvaron egy delikvens (nem is utazok vonattal, de nem számít :D), nem kéne semmi különlegeset tennie, se cigánykereket csinálni, se hídba lemenni, galambot vadászni, csak legyen kulturáltan felöltözve, normálisan szóljon hozzám, aztán vagy továbbgördül a beszélgetés és kialakul a szimpátia az ő, valamint az én részemről is, vagy nem. De ahogy írták fentebb, nem mindenki áll le cseverészni az utcán stb. helyeken és ilyenkor tök mindegy az illető származása.
#1 voltam
Volt roma barátnőm. Nem az ordenare tipushoz tartozott, tiszta, apolt, okos (egyetem) volt. Mikor először találkoztunk megfogott az intellektusaval es csak később tudtam meg hogy roma.
29N
A jó nagy melleivel. :)
Azt hiszem, ez elég konkrét volt!
Legyen ápolt, de természetesen szép és művelt, normális viselkedésű és gondolkodású, magas EQ, IQ-jú - ezekkel már lehet kompenzálni a származást.
Én ugyan bi vagyok, de talán az én válaszom is kicsit segít neked. Nekünk az osztályban volt egy roma származású fiú, én akkoriban mással jártam és neki is volt barátnője. Hosszú évek után újra találkoztunk, beszélgettünk, elmesélte,hogy mi van vele és megölelt. Baráti ölelés volt, van barátnője, meg nem is állítom,hogy szerelmes vagyok belé, de ő például olyan, hogy mindig is csodáltam az eszéért meg jó embernek tartom. Tehát az,hogy roma származású, nem hátráltatott volna abban,hogy kapcsolatot kezdjek vele.
Így,hogy ha valaki leszólítana utcán, engem sem tudna hirtelen megfogni senki, de ez nem származástól függ, szívesen útba igazítok valakit, ha tudok, vagy megmondom az időt, esetleg leolvasom az idős néninek ,hogy mikor indul a következő busz, de nagy csevegésekbe sosem kezdek. Ha lenne valamilyen közösség amin keresztül megismernélek, és szimpatikus lennél, ugyanúgy mint a srácnál, azt látnám,hogy egy kulturált, intelligens, igényes emberről van szó, meg van a közös érdeklődés stb. akkor nem utasítanálak vissza. Sok sikert! Remélem megtalálod álmaid hölgyét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!