Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Egy roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Egy roma lány mivel tudna "kompenzálni", hogy felfigyeljetek rá / adjatok neki egy esélyt az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 09:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Legyen önmaga. Nem kell semmit kompenzálnia.
2018. jún. 7. 09:17
 2/24 A kérdező kommentje:
Konkrétabb válaszokat kérnék.
2018. jún. 7. 09:19
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Mit kéne kompenzálnia? Legyen rendes ember és legyen egyénisége. Ezen felül nem érdekel a színe.
2018. jún. 7. 09:22
 4/24 A kérdező kommentje:
Manapság nem mondható el,hogy Magyaroországon nem érdekli az embereket a másik "színe", és én sem ezt tapasztalom. Úgyhogy nem kéne elbagatellizálni a kérdést,ha aki szerint tárgytalan, az görgessen tovàbb. És ha lehet leszbikus lányok írjanak, egyéni vèlemènyt.
2018. jún. 7. 09:25
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Én nem jönnék össze roma lánnyal.
2018. jún. 7. 09:26
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Normálisan megválaszoltam. Nem értem mi ezen az “elbagatelizálás”
2018. jún. 7. 09:41
 7/24 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem,hiszen a kérdést sem értetted.
2018. jún. 7. 09:43
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

Engem egy lány azzal fog meg, hogy van egyénisége. Azontúl mi a francot kellene mondanom? Ha azt hiszed kompenzálnod kell, veled van baj.

Szerintem te nem érted amit válaszolunk.

2018. jún. 7. 09:46
 9/24 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az exem egy roma lány volt. Egyébként utálom a cigányokat (igen, direkt így írtam) de ő egy nagyon rendes ember volt. Ez volt a különbség. Míg a cigányok üvöltöznek, idiótán beszélnek, erőszakosak, agresszívek (igen a nők is) ráadásul többnyire ápolatlanok, addig a romák (van különbség!) ugyanolyan tisztelettudó, normális, rendes emberek mint az átlag emberek. Azért nem magyarokat írtam, mert magyarok közt is van olyan aki cigányul viselkedik. Maradjunk az átlag ember megnevezésnél.

Szóval normális ember volt az exem, nem érdekelt hogy roma.

2018. jún. 7. 09:48
 10/24 A kérdező kommentje:

És egy másik roma lányhoz, akit még nem ismersz, nem beszéltél vele és nem tudod hogy viselkedik, mi alapján döntenéd el,hogy mondjuk beszélgetésbe kezdessz-e vele a pályaudvaron? Vagy ha mondjuk kérdezne valamit mi alapján döntenéd el, hogy válaszolsz és lezártnak tekinted a beszélgetést vagy válaszolsz és te is kérdezgeted őt, stb.? Vagy mi alapján mondanád rá, hogy " ő tetszik nekem"?

Nyugodtan fejtsétek ki bővebben lányok, mondjátok el a saját,egyéni véleményeteket.

( Aki nem jönne össze roma lánnyal, ha van kedve leírhatja, hogy ELMÉLETBEN,ha eljátszik a gondolattal, mi kéne ahhoz, hogy felfigyeljen egy roma lányra).

2018. jún. 7. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!