Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Egy roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Egy roma lány mivel tudna "kompenzálni", hogy felfigyeljetek rá / adjatok neki egy esélyt az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 09:07
1 2 3
 21/24 Egy Zsófi nevű lány ***** válasza:

Ha így első találkozást kérdezel, akkor gondolom az érdekel milyen legyen a külsőd (vagy aki miatt ezt kérded): -szerintem nem legyen nagyon kihívó, mert az szerintem elsőre nem túl szimpatikus

-kicsit elegáns és visszafogott, tehát nem csak szakadt farmer (bár azt szeretem magamon csak gondolom nem nézek ki túl jól benne), nem túl hivalkodó

-természetes; nem túl sok smink (én egyáltalán nem szoktam)

-ápolt haj, köröm, arc

-egyenes tartás. nem szép ha valaki görnyed.

Én ezt találom szépnek és szimpatikusnak, persze egyénre szabva mindez. Egyáltalán nem kell mindenkinek ilyennek lennie, csak a kérdésedre ez a válaszom.:)

2018. jún. 10. 16:07
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Egy gondolkodó (értelmes, tanult) roma lánynak pont annyi esélye van nálam, mint egy gondolkodó (értelmes, tanult) nem roma lánynak.
2018. jún. 11. 22:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
egy értelmes ápolt nőnek/lánynak semmit sem kell kompenzálnia legyen bármilyen a származása, bőrszíne...szerintem!Főleg ha csinos szexi:)Bár lehet elfogult vagyok,mert szerintem iszonyatosan szexik a kreol bőrű lányok:)
2018. jún. 12. 17:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem kell kompenzálni a mert nincs mit.

Azt,hogy valaki tapló,paraszt,és úgy viselkedi mint egy khu-rrva,lop,csal,hazudik azt nem lehet mivel kompenzálni.

De ha te normális vagy azt mondom,hogy mint egy magyar akkor csak a színed,származásod nem kell és nem is lehet kompenzálni.

Vagy mire gondolsz többet dolgozol,jobban keresel?

Ez legfelejebb magadnak kompenzáció de az én szememben inkább bizonyitási vagy karrierizmus.

Ami nálam esély lenne az kb:annyi hogy olyan legyen mint bárkimás. Jellemre.

2018. jún. 29. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!