Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, ismerkednétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, ismerkednétek ilyen nővel? Vagy ez kizáró ok?

Figyelt kérdés

Ha a lány roma... De kizárolag a bőrszíne árulkodik erről. Èletstìlusa, beszéde, viselkedése mint a magyaroké. Dolgozik, csak az anyával él , nincs "kiscsalád".Az anyja is normális.

19/L roma...

2016. júl. 20. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Normális, érett ember nem bőrszín alapján ismerkedik.
2016. júl. 20. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem van barátnőm. De ha úgy lenne és tetszene, akkor simán. Én nem ítélek el senkit sem a bőrszíne vagy pl. a vallása alapján. És szerintem nem én vagyok az egyetlen ilyen toleráns ember. :)

Egyébként bocsi, hogy megkérdezem, de a romáknál haragudni szoktak, ha valaki a saját neméhez vonzódik, vagy nem? Ezt csak azért mondom, hogy addig ne nagyon feszegesd a témát a környezetedben, amíg nincs egy viszonylag stabil kapcsolatod.

2016. júl. 20. 11:02
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Sokan azt mondják a vér nem válik vízzé! De nincs faji problémám ha normális és nem olyan mint a többi akkor nincs gond. 22 N
2016. júl. 20. 11:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszönöm a kedves válaszokat. Nos, 2-es a "többi" ( tehát a problémás romáknák, akiket mindenki ismer) ott baj.De ahogy írtam én nem köztük élek, úgyhogy engem nem érint.Az anyám még nem tudja, de elfogadná. Nem volt még párkapcsolatom.
2016. júl. 20. 11:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj szerintem. Nem minden roma rossz, ahogy mi magyarok sem vagyunk mind normálisak. Bőrszín alapján nem szabad általánosítani.
2016. júl. 20. 12:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze,ez nálam abszolút nem kizáró ok. 20/L
2016. júl. 20. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
A magam nevében mondhatom, hogy nem kizáró ok. Soha nem nézek le senkit, találkoztam már nagyon kedves romákkal és az ellenkezőjével is, de ugyan úgy magyarral is, nincs különbség, a neveltetésen sok múlik és azon is, hogy kik veszik körbe az illetőt.
2016. júl. 20. 12:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon örülök a pozitív válaszoknak. De össze is jönnétek egy roma lánnyal( nyilván miután megismertétek, és kialakult a kellő szimpát) vagy csak egyszerűen nem nézitek le ? (Amiért le a kalappal elöttetek).
2016. júl. 20. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Ha megvan az összhang közöttünk, és tetszünk egymásnak, miért ne?

2016. júl. 20. 13:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Úgy természetesen össze. (Előtted, és anyukád előtt is ugyan úgy le a kalappal)
2016. júl. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!