Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Biztos jó ötlet, ha átmegy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos jó ötlet, ha átmegy?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel távkapcsolatban élünk. Valamelyik nap elvileg átmegy egy ismerőséhez, mert szerelmi bánata van(a barátnőm ismerőse is leszbikus)

Én bízom a barátnőmben, csak igazából a csajban nem.

2018. máj. 30. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Hát rizikós... Én nem örülnèm neki, de gondolj bele...ha történik valami, akkor az a làny nem hozzád való...
2018. máj. 30. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Ne viselkedj idiótán... A barátnőd ösztönlény? Az utcasarokról szedted össze? Olyan igénytelennek ismered aki fűvel- fàval lefekszik? Ha igen,akkor minek jöttél vele össze? Ha nem akkor mire fel gyanúsítgatod? Gondolkodj már egy kicsit. Ha nekem szerelmi bánatom van, akkor egy igazi barátra van szükségem(aki nyílván nem pasi), és nem rá akarok mászni az elsőre,aki belép az ajtómon. És vagyok annyira tudatos és intelligens,hogy ha van valakim és más bepróbàlkozik akkor visszautasítom. Igazából nincs olyan hogy kísértésbe esel, mindenki a saját felelőssége tudatàban dönthet hogy megcsalja-e a párját vagy nem. Ez az " elszabadultak a dolgo,nem tudtam irányítni" a heteró baràtnőim szerint a pasik olcsó kifogása,semmi valóságtartalma nincs.
2018. máj. 30. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Ha bízol a bnődben akkor nincs miért aggódnod. Egy megcsaláshoz két ember kell. Valószínűleg ha nem olyannak ismered a barátnőd hogy fűvel fával összebújik akkor nincs okod arra hogy féltékenykedj. :)
2018. máj. 30. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

1.vagyok

Miért lettem lenullázva? Ha megcsal akkor talán megtartod?

2018. máj. 30. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

Ne aggódj, nem leszel HIV fertőzött. ;-)

Ha nem bízol benne, minek vagy vele? :D

2018. máj. 30. 12:56
 6/10 A kérdező kommentje:

#1-es nem én nulláztalak le!

Végül beszéltünk és nem megy át

2018. máj. 30. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
szerintem nem tul egeszseges,hogy semmi bizalom nincs benned
2018. máj. 30. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Végül beszéltünk és nem megy át"

Ha őszintén mondta, akkor rendben, de lehet, hogy mégis átmegy, nem lehet tudni...

Sajnos nem igazán egészséges a távkapcsolat, de ha komolyan szeretitek egymást és a kölcsönös bizalom, őszinteség megvan köztetek, akkor még talán lehetséges, hogy komolyabbra fordulhat a dolog.

2018. máj. 30. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó, ha a dugás nem is oldja meg, de legalább nem lesz rosszabb. Egyébként nem tudom miért kell kitörölni a tökéletes kommentemet, nem írtam semmi rosszat. A szex az gyógyít és egészséges :D
2018. máj. 31. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha bízol a barátnődben ha ilyen eset is lenne nem kellene megkérdőjelezned ezt.

Nekem is vannak leszbikus barátaim,ismerőseim

Akármennyire is szeretem a barátnőmet miatta nrm fogok minden egyes BARÁTRÓL lemondani csak,hogy megnyugodjon.

De bárhol megnézed a leszbikus lányokat minimum 1 leszbikus\biszex barátnője biztos,hogy van.

Itt minden azon múlik hogy bízol-e benne vagy adott-e már valaha okot arra hogy féltékeny legyél és ne bízz meg benne.

Itt magadban keresd a hibát mert szerintem veled van a gond.

Soo boldogságot Nektek.:)

2018. máj. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!