Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan nővel, aki? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Akinek eddig mèg nem volt nővel kapcsolata! Viszont fèrjnèl volt, de sajnos nem règ vesztette el a fèrjèt?! (3ève) lehetsèges, hogy csak ez miatt jönne össze most egy nővel? 26L

Egyèbkènt aranyos ès nagyon szerethető. De nem akarok megint pofàra esni ès csalòdni vagy hagyni, hogy valaki kihasznàljon.

#kapcsolat #kezdet #kisèrletezès #jò ötlet e?
2016. nov. 23. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Összejönni nem, de barátkozni szívesen barátkoznánk Veled. :)
2016. nov. 24. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Mivel 26 éves és már azért jó ideje nincs férjnél felteszem nem akarja akárkire vesztegetni az idejét már, hiszen annyira nem fiatal. Férjnél nem voltam, csak barátom volt 6 évig, nem kell többet fiú, nők mindig is jobban vonzottak, sőt tulajdonképpen testileg pasik egyáltalán nem. XD 2 éve vége, nem jövök össze akárkivel... szóval ha tisztázva van ez nálatok, mindenfélét tudnál róla szerintem nem is lenne kérdés számodra, szóval tessék jobban megismerni!

24L

2016. nov. 24. 00:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem csoda.
2016. nov. 24. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden eset más.Az én barátnőm is férjnél volt előttem,igaz ő elvált.4 éve együtt vagyunk,együtt is élünk.Szerintem az alapján dönts,hogy a házassága előtt is érezte-e már, hogy a nőkhöz vonzódik,vagy a rossz tapasztalat miatt kezdett nőkkel ismerkedni.Bár az utóbbira is ismerek példát,hogy bántalmazó férj után,már 10 éve csak nőkkel van kapcsolata.Szóval ismerd meg előtte jó alaposan,én nem zárnám ki teljesen a lehetőséget,hogy összejöjjek vele,de azért szkeptikus lennék.
2016. nov. 24. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne? :)
2016. nov. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!