Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gesztusokkal, programokkal, szavakkal, tettekkel tudnék érzelmileg közel kerülni ahhoz, akibe szerelmes vagyok? Hogyan tudnék eljutni a szívéig? Kellene sok ötlet!
Előre szólok,hogy ez LESZBIKUS kategória,én is lány vagyok.Köszönök szépen minden segítő szándékú választ!
(Egyébként huszonévesek vagyunk.)
Gesztusok:mosolygosz rá,a szemébe nézel,igyekszel minél többször megérinteni(nyílván nem taperolod,csak hozzáérsz a kezéhez,megpaskolod a térdét,hátrasimítod a haját,belékarolsz,stb.),apróbb,személyes ajándékok
Programok:elhívod kávézni,sétálni,kajálni,filmet nézni,kutyát sétáltatni,vásárolni,futni,fodrászhoz,koncertre,színházba,te tudod,hogy miket szeret csinálni.
Szavak:megdícséred a ruháját,haját stb,érdeklődsz a dolgai iránt,jókívánságok(jó reggelt,jó étvágyat,aludj jól),megosztasz vele bizalmas dolgokat,elmondod,hogy milyen jó vele időt tölteni,milyen jó barát,milyen fontos neked,stb.
Tettek:ha valamiben szüksége van rád,ott vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!