Ti mit olvasnátok szívesen egy szerelmes történetben?
Meg természetesen klisének ott van, hogy a gazdag szülők allergiásak a csóró srácra, ami akadály is, de részben pont ez hajtja a lányt feléje ugyanakkor (a'la Titanic). Apuka gazdag, anyagiakban mindent megadott neki, de érzelmileg elhanyagolta, ahogy a gazdag szülők általában. Ezért vannak a bizalmi problémái. Anyuka a család rossz szelleme, egy sznob k*cs*g, akit csak az érdekel, ki milyen kocsival jár, de a végére megjavul. :) (Attól függ, mennyire akarsz limonádét.)
Na, végül meg is írom helyetted. :)
Lehet, hogy szabadidődben alkotnod kéne neked is. :)
A történetem készülőfélben van, de elakadtam, ez az igazság. A főszereplők szülei kedvesek, imádják a gyerekeiket, de igazán jó ötlet, amit írtál, elindított egy úton... Miszerint az, hogy egyik gyermekük miert választana minden jo indulat ellenere egy szegeny férfit? Ezzel szeretni való szülők effajta gondolkodása meglepné az olvasóim... :)
"a fiú fanatikusan hisz kettőjükben, hogy őket egymásnak szánta az ég"
Na igen. Mi pasik, akik szeretünk két lábal állni a földön, pont ilyen marhaságokban hiszünk. Meg a horoszkópban, szerelmi kötésben.
Kérdező, ha szerelmes regényt akarsz írni, legalább annyit kell tanulnod a férfiak gondolkodásáról és lelkivilágáról, mint a csajozni akaró fiúknak a lányokéról. És ez nem kevés!
Uhh a gazdag, titokzatos pasi, szegény, félénk, csaj stb. idiótaságoktól irtózom. Legtöbbször ezzel palástolják mennyire jellemtelenek benne az emberek, hogy minden kis csaj beleélhesse magát ezekbe.
Én egy olyat olvasnék szívesen amiben végre erős jellemű nő/lány van, és nem menő a srác, meg nem az a legfőbb jellemzője hogy juj de szép a szeme, kedves, mindenki érte rajong... És nem arra mennek rá mindig ki a népszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!