Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi leszbikus milyen módon tudja kedvelni a pasikat?
Figyelt kérdés
Én is leszbikus vagyok, és sokszor azt hiszik férfigyűlölő is. Pedig nem.
Sok kedvenc férfi énekesem van.
Szeretem a családom férfi tagjait is.
Sok kedvenc férfi színészem van.
Van egy pár humorista férfi, aki szerintem vicces.
Szeretni fogom a leendő fiamat is (ha fiam lesz).
Ti milyen módokon szeretitek őket? Csak leszbikusoknak szól a kérdés!
Huh...életemben nem hasznàltam ennyiszer a férfi/fiú/pasi szót 😂😂
Nekem a baráti körömhöz tartozik egy meleg pár is.
De heterókat nem közeli barátomnak nem választanék, akiket én ismerek mindnek hányinger a viselkedése.(Mindjárt jönni fognak és megmutatják mire gondolok)
De a meleg férfiak általában rendesek.
És nyílván nem zavar ha pl.férfitól kell villamosjegyet vennem, férfi intézi az ügyeim a bankban stb.
De mondjuk én férfi énekeseket nem hallgatok.
L/L
2018. máj. 29. 18:33
2/32 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek is férfi barátaim... Na mindegy túlélem :D
2018. máj. 29. 18:36
3/32 anonim válasza:
(Nem vesztettél sokat)Heterók nekem sincsenek,isten ments. De a meleg férfiak egészen más világ,nagyon jól ki lehet velük jönni,tényleg barátkozni lehet velük, nemcsak megdugni,nézni,beszállni meg nőkről beszélni ,nőket együtt stìrölni(mintha egyedül kenyerem lenne a stìrölés)akarnak/tudnak. Heterókkal ne foglalkozz.
2018. máj. 29. 18:44
4/32 anonim válasza:
Hogy akarsz gyereket ha leszbi vagy?
2018. máj. 29. 18:57
5/32 anonim válasza:
Utolsó, gyerekünk lehet donortól, beültetéssel, örökbe is fogadhatunk.
18 l
2018. máj. 29. 19:08
6/32 A kérdező kommentje:
4-es: Ehhez nem kell túl sok ész, azoknak a nőknek akiknek nem lehet gyerekük, szerinted mégis hogyan lesz mégis? Lombikbébi program megvan? Örökbefogadás megvan? Egyáltalán nem akadály az hogy leszbikus vagyok :)
2018. máj. 29. 19:58
7/32 A kérdező kommentje:
Kérem szépen a sok nőgyűlölőt hogy takarodjon innen, direkt ki is hangsúlyoztam hogy nem utálom a férfiakat, és akkor mégis idejöttök fröcsögni...Nem a férfiakat utálom, hanem a nőgyűlölő férfiakat és nőket...
2018. máj. 29. 20:01
8/32 anonim válasza:
Nem kérjük arra a heteró pasikat hogy fogadjanak el...Viselkedni kell,nem az elfogadással meg az előítélettel dobálózni,de persze könnyebb arra fogni.
2018. máj. 29. 20:34
9/32 anonim válasza:
És ha nem azért mert csorgatni akarod a nylat,akkor mi÷rt fontos hogy leszbikus legyen,miért nem heteró nőkkel barátkozol? Amúgy leszbikus lányokhoz szólt a kérdés úgyhogy nektek nyugodtan: 👉🚪
2018. máj. 29. 20:37
10/32 A kérdező kommentje:
Én a magam nevében beszélek. Szeretnék barátkozni férfiakkal de nem megy. Mert mindig többet akarnak....Nem értik hogy sosem lesz esélyük...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!