Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mas is erezte mar ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is erezte mar ezt?

Figyelt kérdés
Egyszeruen keptelenseg vagyok elviselni az ujjazast, vagy ha altalanossagban van valami a puncimban.. nem vagyok tul szuk, se tag, tehat nem egeszsegugyi dolgok miatt van ez, egyszeruen par masodpercnel tovabb nem megy. Vizualisan viszont nagyon izgat, de amikor oda kerulok, akkor nem, es ez zavar
2018. máj. 26. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de nincs ezzel semmi baj,ízlések és pofonok. De én is csak a párom ujjait szeretem, vibrátor meg egyéb szrok nem kellenek. Neked ott a csikló, az sokoknàl amúgy is érzékenyebb mint a hüvely,illetve egyenértékű mindkét orgazmus.
2018. máj. 26. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele ne aggódj. Egy ujjal se szeretem, egyszerűen nem jó érzés.
2018. máj. 26. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Majd egyszer megmutatja valaki, hogy mi a jó benne :)
2018. máj. 26. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért jó tudni hogy mások is vanak így. Én se szeretem ha ujjaznak azt szeretem ha simogatják egy kicsit a bemenetnél (😁) talan még az is jo erzes mikor először dugja be a kezet de 4-5 ki -be dugdosás után inkább kellemetlen mintsem jó lenne. Ha férfival voltam az kicsit jobb érzés volt de a pnisztol se tudok elmenni ott . Nekem úgy látszik csak a csikói maradt bár arra nem panaszkodom:)
2018. máj. 27. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem muszáj ki-be dugdosni, bár én olyan elvetemült vagyok, hogy még azt is élvezem. Pont ez az előnye az ujjnak bármi mással szemben, megőrülök, ha bennem van és bent mozgatja az ujjait az alhasam irányába alias g-pont masszázs. Próbáljátok ki, hátha. :D
2018. máj. 28. 01:58
 6/6 anonim ***** válasza:

én se szeretem de vannak más alternativák is ...

24L

2018. máj. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!