Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is érezte már ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már ezt?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kis orális kalandom egy férfival. Nagyon jó volt, de egy kicsit furcsán éreztem magam utána.

2018. máj. 5. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Azt meg tudod magyarázni, hogy miért ?

Nem rosszból kérdezem, csak így könnyebb lenne válaszolni !

2018. máj. 5. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Igen, én is így voltam először. Utána szégyelltem magam.
2018. máj. 5. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Leszoptam egy pasit.

Nagyon jó érzés volt és mér régota ki szerettem volna probálni.A partner is élvezte és azt mondta, hogy nagyon jó volt neki is.Fűleg az tetcet neki, hogy a számba élvezehetet, mert amint mondta a felesége még egyszer sem nyelte le neki.

Én viszont szégyeltem magam és egy kicsit utáltam is magamat.

Az a furcsa, hogy most megint kivánom, hogy valaki jól megszoptasson és ha lenne kit megint szeretném csinálni.

2018. máj. 5. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez ilyen. Először szégyelltem,majd kívánom 2. vok
2018. máj. 5. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeresen csinálod, egy idő után már nem fogod szégyelni magad. Ugyanis rájössz, hogy nincs miért.
2018. máj. 5. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Első után én nekem is furcsa érzésem volt, haragudtam magamra hogy mit tettem. A sokadik után meg már eszembe sem jut ilyen, főleg ha egyszer lesz lehetőséged 2 férfit is kielégíteni egyszerre :)
2018. máj. 5. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Még csak az elsőn vagyok túl. Hogy egyszere 2 farok, háőt? :)
2018. máj. 7. 08:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Fura. Ha kapok verem utálom magam. Sajna nem volt mèg aki leszopjon így nem tudom mi lesz akkor...
2018. máj. 14. 10:26
 9/9 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van, de meg mindig kívánom.
2018. máj. 14. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!