Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Aki csinált már kettős behatolást, ő érezte a másik farkát a nőben?
De jó lenne egy ilyen lányt találni, aki ezt a vibrátoros kombót megengedné. Bármit megadnék érte.
34F
nekem volt szerencsém részt venni egy dupla puncis hármas felállásban,
abszolút nem éreztem hogy egy másik farok ér az enyémhez, igaz gumi volt rajtam, mindketten csak a csajra koncentráltunk
nagyon tetszett a dolog. 34F
Úgy vagyok vele én is mint az első válaszoló.
Plug volt a fenekében, és a puncija emiatt sokkal szűkebb volt.
Nekem megvolt a vibri+én és másik farok+én .
Mindkét esetben éreztem.
Mindkettő helyzetben volt már részem.
Gondolom, ebben sem vagyunk egyformák, mindenki másképp éli meg. Nem mindegy mekkora a pasi, pasik szerszáma, mekkora a nő pinája, feneke. Ha szűk, még szűkebbnek érződik két lukra játék esetén.
A nők hüvelye sem egyforma forma. Kinek egyenesebb, kinek íveltebb, egyiknek előre ível, másiknak hátrafelé. És nem csak szélességben, hosszban is különböznek. Nem vagyok urológus, de tuti a hüvely és ánusz viszonyok is különbözőek.
Amatőr urológusként, ujjazd meg a nőt egyszerre mindkettőbe, és érezni fogod, milyen közel vannak egymáshoz az ujjaid. ;-)
Tapasztalatból azt mondhatom, ha mindkettő kellően méretes, igen érzed a másik szerszámot, annak mozgását. (nem intenzíven, de érzed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!