Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elofodult mar veled, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elofodult mar veled, hogy elso szex alkalmaval mikor levetkozott a masik fel, nem tetszett amit lattal?

Figyelt kérdés
Lehet ez parkapcsolat, vagy alkami, mindegy. Mi nem tetszett? Mit csinaltal, folytattatok tovabb?

2018. márc. 23. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen, csontsovány volt, de folytattam.
2018. márc. 23. 11:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Es ez lelombozott? Csak udvariassagbol folytattad?
2018. márc. 23. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Elég szottyadt volt, de az én koromban már meg kell elégedni azzal, ami jut.

60/F

2018. márc. 23. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Férfiként mondom, hogy ha sejted, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog, amit látni fogsz, akkor lekapcsolod a villanyt. A szép nők annyiban jók, hogy lehet bennük gyönyörködni, a kevésbé szépekben viszont az a jó, hogy kikefélik a lelkedet is. Cserébe jobb, ha félhomály van a szobában (tegyük hozzá, hogy ha szerelmes vagy, akkor úgyis szeretni fogod a naracsbőrös popsiját is a lánynak).
2018. márc. 23. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Előfordult. A mellei abszolút nem jöttek be, de a puncija szél volt.

De mindegy volt, nem a teste miatt szerettem.

2018. márc. 23. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
*szép volt
2018. márc. 23. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
A bimbijeinél volt néhány elég hosszú fekete szőrszál...Igazán eltüntethette volna.:)Amúgy lenne frissen borotvált volt,erre viszont nem gondolt.
2018. márc. 23. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Volt barátom nagyon hülyén szedte le a a szőrét.Farok felett kb bababőr sima volta,a combbelsőn meg erdő...kb mint Pennywise haja csak feketében
2018. márc. 23. 12:07
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Én éppen ezért csak rövidre nyírom, mert odalent olyan vagyok mint egy farkasember. Inkább csak a nem hányinger szint a cél. Túl sokat nem tudok vele mit kezdeni
2018. márc. 23. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Megismerkedtem egy nővel. Csinos volt kerek popsi közepes méretű mell persze melltartóban. Amikor lefeküdtem vele és levetkőzött akkor döbbentem rá hogy a melléből 80% a melltartó volt, gyakorlatilag akkora mell volt mint nekem a mellizmom. Úgy nézett ki mint egy serülő lány cicije, de formás volt és feszes, szép bimbóval. Ő is zavarban volt mert látta rajtam a döbbenetet. Szerencsére szeretem a pici melleket (is) és folytattuk a szexet. 2 éve együtt vagyunk.

A másik eset szintén mell és has egy másik nőnél korábban. Felöltözve nagyon szép és csinos volt. Amikor levetkőzött a hasán a háj lelógott és zsirpárnás volt és a melle is elég lapos, lelógó volt. Na ez már nem nagyon tetszett, de nem a melle meg a hasa miatt szerettem, vele másfél évig voltam együtt.

Ha a belső megfog akkor a rejtett külső nem fog eltántorítani egy kapcsolattól.

2018. márc. 23. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!