Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet valaki kapcsolatfüggő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki kapcsolatfüggő úgy, hogy még nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem hinném.
2018. máj. 25. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Lehet valaki úgy magas, hogy még nem nőtt meg😀 ? Nem hinném...
2018. máj. 25. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de azt társaságfüggőnek hívják.

Vannak olyanok, akik képtelenek egyedül meglenni, ezért állandóan kapcsolatot keresnek még olyan "barátokkal" is, akik pedig egyáltalán nem a barátaik, de mivel szükségük van a társaságra, így vakon pedáloznak olyanoknál is, akik pedig nagy ívben lexarják - csak ezt nem veszi vagy nem akarja észrevenni és hiába szól az ember, annyira nagy az igény hamis kapcsolatokra is, hogy falra hányt borsó.

2018. máj. 25. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem volt kedvem kifejteni, de úgy értem, mindig szükségem van valakire, akiért odalegyek, aki felkelti a reményt, máskülönben üresnek érzem az életem. Na szóval, így mi a helyzet? (Tudom, hogy ez nem egy egészséges állapot, de ez van.)
2018. máj. 25. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

ez nem kapcsolat függőség amit leírsz, ez csak tipikus tinédzser bálványozás, hogy mindig van valaki akit éppen bálványozol és ez percről percre változik

kapcsolatfüggő az, hogy nem tudsz szingli lenni és képes vagy még olyannal is kapcsolatot kialakítani, akit nem szeretsz, vagy esetleg még taszít is, de mégis együtt vagy vele, mert nem akarsz egyedül lenni

2018. máj. 25. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem változik percről percre... Lehet nem a megfelelő fogalmat használtam rá, de nem tudom, mi a pontos meghatározás.
2018. máj. 25. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Á, akkor te nem kapcsolatfüggő vagy, hanem társra vágyó!
2018. máj. 25. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!