Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatfüggő vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatfüggő vagyok, hogy tudnák ebből kijönni?

Figyelt kérdés
Rossz házasságban élek már 13 éve,többször próbáltam már kilépni belőle de valahogy mindig együtt maradtunk,pedig már volt megcsalás mindkét fél részéről. Akkor tudnám csak otthagyni,ha már bombabiztos lenne a következő. Tudom ,hogy ez nem normális,de ilyen vagyok,problémás volt a családom is valószínű onnan ered ez az egész. Már 2 normális nő utasított vissza mert képtelen voltam időben otthagyni a feleségemet. Ha lefeküdtek volna velem amit akartam és szerelmesek lettek volna belém akkor otthagytam volna a feleségemet értük. De ők ebbe így nem mentek bele. Mennek el az éveim és boldogtalan vagyok. Hogyan tudnék kijönni ebből az egészből?
2018. ápr. 15. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nőj fel végre.
2018. ápr. 15. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy ez így nagyon nincs rendben. A feleségeddel annak idején hűséget fogadtatok, és megígértétek egymásnak, hogy jóban-rosszban, egészségben, betegségben. Na mindegy, ha nem is próbáljátok meg megjavítani azt, ami elromlott, és újra meglátni egymásban a szépet és a jót, akkor legalább ne egy harmadik féltől várd, hogy kiszabadítson téged onnan, mint egy királylányt a sárkány fogságából, hanem légy férfi, állj a sarkadra, és rendezd el a dolgaidat.
2018. ápr. 15. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:

ezen csak a pszichoterápia segítene, fel kell dolgoznod azt, amitől kapcsfüggő vagy.

"Ha lefeküdtek volna velem amit akartam és szerelmesek lettek volna belém akkor otthagytam volna a feleségemet értük. De ők ebbe így nem mentek bele."

és milyen igazuk volt!

ez gerincesség dolga is!

ezeket a szerencsétlen nőket csak kihasználtad volna, úgy kapaszkodsz beléjük, mint egy kisfiú az anyja szoknyájába, hogy ne maradj egyedül.

de csak tudd, a kapcsolatfüggő faszik nagyon taszítják a nőket, tudom, mert volt szerencsétlenségem egy ilyenhez.

2018. ápr. 15. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!