Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Első szex leszbikus párnál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex leszbikus párnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Már tervezzük egy ideje,viszont kicsit izgulok.Még előtte soha nem voltam se lánnyal,se fiúval.A barátnőm lesz az első.

Volt már rá lehetőségem de egyszerűen nem ment még,nem vagyok megelégedve se a testemmel,illetve az is zavar,hogy mindenki azzal cukkol,hogy milyen picik a kezeim,milyen kis cukik az ujjaim.(tudom érdekesen hangzik,de félek,hogy nem tudom majd kielégíteni a barátnőmet.)Ezért nem is tettem meg az előző lánnyal.

Mikre figyeljek majd oda?

Kérem aki tud segítsen pár jó tanáccsal!Előre is köszönöm!

2018. máj. 21. 09:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsik az ujjaim. De nekem még nem is kellett használnom őket, barátnőmnek elég a nyelvem is. :)
2018. máj. 21. 09:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy mekkorák a kezeid, óriási dolgokra lehetsz képes vele, ha kíván a barátnőd, és te is őt. Nincs ilyen, hogy figyelned kell, tudom unalmas már ezt hallani, de tényleg minden jönni fog magától! :)
2018. máj. 21. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Ahhoz kicsik az ujjaid,hogy dörzsölhesd a csiklóját?
2018. máj. 21. 10:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Tény,hogy nem,viszont a hüvelyi orgazmust nem hiszem hogy ekkora ujjakkal eltudom érni nála.

Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként :)

2018. máj. 21. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Van akinél semmivel nem lehet elérni hüvelyi orgazmust,akinél meg ellehet annak pont elég egy ujj. Hány centi az ujjad, 2-3? Törpe vagy ?
2018. máj. 21. 10:45
 6/11 A kérdező kommentje:
7-8cm
2018. máj. 21. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ujjazás is lesz akkor úgyis a hüvely bemenete érzékeny illet a has felöli oldalon úgy 4-5 cm. Nem kell a méhszájig ujjazni!
2018. máj. 21. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
A legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa úgyhogy inkább az orális szexre gyúrj rá!
2018. máj. 21. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Ahogyan előttem írták, nem a hosszúsága számít, hanem a technika. Ha tanácsolhatok valamit, akkor ujjazásnál ne a tipikus "ki-be" technikát válaszd, hanem két ujjaddal mintha "hívogatnál", a hasfal felőli oldalt próbáld ingerelni 4-5 cm-re és figyeld a párod reakcióit, hogy eltaláltad-e azt a pontot, ami arrafelé van. Ha igen, akkor.. az nagyon jó! 😁 Ne izgulj, ha kívánjátok egymást, biztosam nem lesz semmi gond! Sok sikert! 😊

23LL

2018. máj. 21. 12:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2018. máj. 21. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!