Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex leszbikus párnál?
Sziasztok.
Már tervezzük egy ideje,viszont kicsit izgulok.Még előtte soha nem voltam se lánnyal,se fiúval.A barátnőm lesz az első.
Volt már rá lehetőségem de egyszerűen nem ment még,nem vagyok megelégedve se a testemmel,illetve az is zavar,hogy mindenki azzal cukkol,hogy milyen picik a kezeim,milyen kis cukik az ujjaim.(tudom érdekesen hangzik,de félek,hogy nem tudom majd kielégíteni a barátnőmet.)Ezért nem is tettem meg az előző lánnyal.
Mikre figyeljek majd oda?
Kérem aki tud segítsen pár jó tanáccsal!Előre is köszönöm!
Tény,hogy nem,viszont a hüvelyi orgazmust nem hiszem hogy ekkora ujjakkal eltudom érni nála.
Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként :)
Ahogyan előttem írták, nem a hosszúsága számít, hanem a technika. Ha tanácsolhatok valamit, akkor ujjazásnál ne a tipikus "ki-be" technikát válaszd, hanem két ujjaddal mintha "hívogatnál", a hasfal felőli oldalt próbáld ingerelni 4-5 cm-re és figyeld a párod reakcióit, hogy eltaláltad-e azt a pontot, ami arrafelé van. Ha igen, akkor.. az nagyon jó! 😁 Ne izgulj, ha kívánjátok egymást, biztosam nem lesz semmi gond! Sok sikert! 😊
23LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!