Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagy biszex nőktől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szende-lány kérdése:

Leszbikus vagy biszex nőktől kérdezném. Titeket az zavar, ha a partneretek még szűz?

Figyelt kérdés

Vagyis, hogy sem nővel sem pasival nem volt…

Vagy inkább ez taszító, mert akkor őt még tanítani kell, el bénázza stb..

És mi van akkor, ha pasival már volt, de nővel még soha…

De imádjátok egymást, megvan az összhang…

Ki mit tenne ilyen helyzetben?

2018. máj. 12. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen mindegy, az érdekel csak hogy most velem akar e lenni vagy nem.
2018. máj. 12. 14:42
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Nálam előny ha nem volt sose pasival, viszont ha volt, nem hátrány, csak nem érdekel.

Ha nővel sem volt még, az nagyon cuki, de nyilván akkor tanítani kell és az kicsit elveszi az ember lelkesedését...

Mindenesetre nálam még sose volt hátrány ha valaki "szűz".

2018. máj. 12. 14:43
 3/13 A kérdező kommentje:
„Az nagyon cuki” helyett az nem „az nagyon ciki” akart lenni?
2018. máj. 12. 14:48
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha pasival nem volt az kifejezetten előny. Nővel mindegy hogy volt vagy nem volt.
2018. máj. 12. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Cuki. Jól írtam. Csak kicsit lelombozó. De attól még cuki.
2018. máj. 12. 15:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már szűzzel, és nem tűnt annak, isteni volt vele a szex! Akarta ő is és várta már, szerintem emiatt sem.

Nem lenne hátrány a továbbiakban sem. Sőt, szerintem ez senkinek sem kène, hogy az legyen.

2018. máj. 12. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ügyes egy szűz lány, ha az aktusunk már volt dolga párszor saját magával is, illetve ha van fantáziája... Ennyi kell szerintem. Ismerje magát valamennyire és legyen fantáziája. És szeressen. És én is őt. A többi dolog nem érdekes.
2018. máj. 12. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem értem miért lettem lepontozva mikor semmi negatívat nem írtam. Ha pasival volt már az nem érdekel, ha nővel nem volt, akkor az aranyos, és nem hátrány ha szűz. Akkor mi a baj??
2018. máj. 12. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább félek, nehogy rossz legyen az első élménye. De egyáltalán nem zavar :)

20/l

2018. máj. 12. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Nincs baj, lizzie, szeretünk! 😊
2018. máj. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!