Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagy biszex nőktől kérdezném. Titeket az zavar, ha a partneretek még szűz?
Vagyis, hogy sem nővel sem pasival nem volt…
Vagy inkább ez taszító, mert akkor őt még tanítani kell, el bénázza stb..
És mi van akkor, ha pasival már volt, de nővel még soha…
De imádjátok egymást, megvan az összhang…
Ki mit tenne ilyen helyzetben?
Nem zavarna. Én is voltam szűz :)
17l
Mindenki más, nálam személy szerint nem számít. Eddig kétszer volt, hogy én vettem el a partnerem szüzességét. Én speciel élveztem, hogy én vagyok a tapasztaltabb, attól még lehet élveznie mindkettőnknek. Ha valami nem volt nekem úgy jó, akkor szóltam, hogy inkább próbálja meg így vagy úgy csinálni. Nekem azt sem volt nehéz kezelnem, hogy leblokkolt a partnerem, és az első 1-3 nekifutásnál nem sikerült belekezdenünk sem a dolgokba. Hiába próbáltam ellazítani, nem sikerült, mert rágörcsölt. Még ebben sem látok problémát, velem is volt már ilyen, pedig akkor már nem voltam szűz. Idővel úgyis működni fog az is.
Az összhangtól sem kell tartani, még a tapasztaltabbaknál is szerintem kell egyfajta összecsiszolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!