Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus szexben mi a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus szexben mi a jó (nem szerelemi viszonyban), milyen? L

Figyelt kérdés
Nemrég hülyeségeken - vagy nem hülyeségeken - jár az agyam, és mivel még sosem szexeltem, se fiúval, se lánnyal, most ez ütött szöget a fejemben. Biztos más a kettő, de például, ha erre téved egy biszex, melyiket tartja kellemesebbnek, jobbnak?

2018. máj. 18. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Mindenkinek azzal a legjobb akihez vonzódik. Lehet a heterók pont a behatolást és a kemény izmokat szeretik a szexben,így nekik a heteró szex a jó. A leszbikusokat taszítja a farok, a gyengédséget,a finom,puha női testet szeretik,így nekik nővel jobb. Egy biszex sem 50-50%ban vonzódik mindkét nemhez. Akik a férfiakhoz vonzódnak jobban azoknak férfival jobb,akik a nőkhöz azoknak nővel jobb.
2018. máj. 18. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Hát, olyan lány ma már nem nagyon van, akit teljesen hidegen hagy a leszbikus kaland gondolata. Aki kipróbálja, általában azt mondja, hogy lánnyal jobb, mert csak egy nő tudja, mi a jó nőnek, stb. A gyengédséget, meg a kölcsönös kényeztetést tartják még fontosnak, ellenben ha pasival vannak, akkor sokszor alárendelt szerepre kényszerülnek.
2018. máj. 18. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Biszex vagyok. Nővel van kapcsolatom, így most azt érzem hogy vele a legjobb a szex. De ha pasiba vagyok szerelmes akkor is azt érzem. Nem tudom mások hogy vannak vele de nők közül sokkal több olyat láttok aki tetszik nekem mint pasiból. Egy nő számomra izgatóbb is mint egy férfi, ha megcsókolom olyan puhák az ajkai, gyengéd az érintése, imádom a melleit simogatni, nyalogatni, meg szerintem a puncijukat is élvezetesebb nyalni, mint egy férfit szopni finomabb, izgatóbb. De ezt tényleg csak úgy lehet megérteni ha vonzódsz a nőkhöz, felizgat a női test28/N
2018. máj. 18. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Ezeket a lepontozásokat baromira nem vágom... Ha a kérdező teszi, örüljön, hogy válaszolok, amivel persze nem kell egyetérteni, de én a saját véleményemet írom le, nem azt, amit ő elvár. Ha a többi válaszoló pontoz le (vagy még csak választ sem képes kierőlködni magából, mert az ugye picit komolyab intellektust igényel, mint szimplán rákattintani a piros kézre), akkor pedig végképp nem értem, hogyan lehetne számára "nem hasznos" az a kérdés, amit nem is ő tett fel, illetve a véleményét sem osztja meg a kérdezővel. (Ha egy turistát útbaigazít egy járókelő, majd ő eldönti, hogy segített-e neki az infó, de nehogy már egy arra kószáló figura ossza az észt, akit amúgy senki nem kérdezett)...
2018. máj. 18. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én mindenkinek zöld kezet adtam. Mindenki válaszát hasznosnak találom, és örülök, hogy válaszoltatok, ráadásul normálisan. Láttam néhány olyat ami jó kérdés volt, mégis lehurrogták a kérdezőt, ettől én is tartottam egy picit, de végül senki nem tette.
2018. máj. 18. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Én próbáltam mindkettőt, vagyis előbb pasikkal próbálkoztam, de.. de megmondom őszintén, hogy semennyire nem jött be, egy pillanatát sem élveztem, de valószínű azért, mert nem is vonzódtam hozzájuk. Szerintem, de ez csak az én szerény véleményem, de nőkkel valahogyan sokkal "intimebb". Sokkal gyengédebb, lágyabb, másabbak az érintések, nincs tényleg olyan, mint amit előttem írtak, hogy alárendelt szerepben vagy, hanem tényleg "happy end" lesz a vége. Nekem konkréten szerelem volt az első szex nővel, pedig nem voltam szerelmes. :-D

23LL

2018. máj. 19. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Eggyetértek az utolsóval!

Én is a nőket részesítem előnyben testileg is és főként szellemileg, minden mozdulatodra odafigyelnek a pici sóhajtásoktól kezdve a test rezdüléséig.

A legjobb hogy nem vágynak domina szerepre sem.

A beszélgetés is intimebb két nő között azt vettem észre hogy könnyebben olvassák nonverbális jeleket amiket eddig küldtem, még akkor is mikor az nem volt tudatos😂

21LL

2018. máj. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!