Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy leszbikus nőt de félek hogy tönkremegy a kapcsolatunk. Mit csináljak?
Ha IGAZÁN szeretsz valakit nem kezdessz el férfra vágyni csak azért mert nem márt beléd egy szilikon darabot. Hagyd ott minél előbb szegény lányt,ne büntesd őt magaddal.
Remélem azok a biszexvédő lánykák is olvassák ezt a kérdést,akik lepontozzák meg leugatják azokat akik nem szívesen ismerkednek biszexekkel, és akik elképzelhetetlennek tartják hogy a biszexek fszra vágyjanak melletük.
Ha nem illetek össze szexuálisan, akkor a kapcsolattal van a gond, nem azzal hogy férfira vágysz. Nem védem a biszexeket mielőtt valaki azt hinné, csak ez egy elég általános dolog, hogyha nem illesz össze valakivel szexuálisan akkor hiányérzeted lesz. Függetlenül attól hogy mi hiányzik.
Nem pasira vágysz te, hanem olyan nőre aki hajlandó megdugni téged vibrátorral meg felcsatolhatóssal....Ehhez nehéz lesz nőt találnod, de ajánlom figyelmedbe az smpixie.com oldalt, itt nyíltabban beszélnek a szexualitásról.
"az eddigi barátnőim minden vágyamat kielégítették és nem vágytam férfira mellettük"
Most meg ha az AKTUÁLIS BARÁTNŐD nem elégíti ki az igényeidet, akkor nem is ilyen lányokra vágysz akik ki tudnák, hanem automatikusan pasikra?
Okay.
Ezzel most jól ráijesztesz a leszbikre, azt hiszik majd minden biszex ilyen... grat.
Itt is vagyok az első biszexvédő lányként. Nyugodtan jöhet a lepontozás, de a kérdező csupán egyetlen biszex nő, nem az összes, szóval hagyjuk már az általánosítást.
Ja és ne ítéljünk már el embereket csak a szexualitása miatt. Tehet arról bárki is hogy biszexuálisnak született? (vagy leszbikusnak, heteronak) Nem! A szexualitását senki nem választja magának, nem mi akartuk, szóval ne ítéljünk el senkit előre csupán az alapján, hogy kihez vonzódik.
3-as vagyok.
Bocs, de ebből tényleg az jön le kérdező, hogy te csak akkor vonzódsz a nőkhöz ha megdugnak téged felcsatolhatóssal....
Tehát alapból a kukira gerjedsz és nem elég az amit egy nő tud nyújtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!