Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért parázok rá ennyire az első alkalomra?
Egyszerűen annyira ideges és feszült vagyok, hogy az hihetetlen és ezt már a barátnőm is szóvá tette.
Nem megy szex, mert a fejem tele van gondolatokkal, hogy vajon milyennek lát engem? Milyen lehet oda lent az ízem, vajon észre veszi, hogy ott meg ott bőrhibám van, és elég simának találja a bőröm...
Aztán meggyőzöm magam, hogy majd sirva szalad ki a látványtól és elzárkózom. Falakat húzok magam köré és nem engedem át, ami a kapcsolatunk rovására megy...
Nem voltam még nővel, csak férfival, ami háát nem volt jó. Nem a tökéletes partnert választottam, és ez lett a következménye, nem bízom a barátnőmben sem.
Mit kellene tennem? Vágyom rá, gondolatban ezerszer megtettem, de a valóságban leblokkolok -.-
Valami tanács?
21L
A barátnőddel beszéld meg őszintén milyen félelmeid vannak ezzel kapcsolatban. (Tudom könnyű ezt mondani, de mindig segít. Ha szóban nem mered, akár le is irhatod neki.) Ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor észre se veszitek egymás hibáit, vagy ha igen akkor is elsiklotok felette, (Tapasztalat.) Úgyhogy nem érdemes ilyenen aggódni.
Szerintem lehet nem állsz még készen erre, de lehet csak kicsikkel kezdeni az egészet, előtte csak ruhában simogassátok egymást, majd lassan kerüljenek le a ruhák. Ez segíthet (szó szerint :D) levetkőzni a gátlasaidat, de beletelhet akár honapokba is mire eljutsz fejben arra a szintre hogy ne okozzon gondot ez. :)
Sok sikert ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!